Günlük tencere takımı ne almalı??

pamuksekeri1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
109
0
46
İzmir
Kızlar Merhaba:))

Ben çeyiz hazırlığı yapıyorum. Günlük kullanmak için tencere seti alıcam. 3 tencere 1 tava. Özel bir Çelik tencere setim olduğu için teflon aliim diyorum. Sizce malum şu dışı çiçekli meyveli markanın ürünlerinden mi almalıyım yoksa tavsiye edebileceğiniz başka ürünler olabilir mi?? Sevgiler:)

teflon bence kaliteli olmalı.eğer maddi gücün varsa tefalin teflon tencere setini öneririm.daha uygun olmasını istersen cemin ürünlerini alabilirsin

İkisinin ortası olsun dersen.
TAÇ kesinlikle en iyilerden ve ekonomik.
6 yıldır kullanıyorum ve daha hiçbirşey olmadı.
Hemen her yemeğimide teflonda yapıyorum.

Merhabalar, yorumlar için çok teşekkürler öncelikle. Anneminkiler tefal ama nedense o memnun kalmadı. O yüzden alternatifler arıyorum:)) Taç markasını hiç duymamıştım bakmakta fayda var:) Ama eternity almaktan sanırım vazgeçeceğim internette de çok şikayet var.

evet,kesinlikle. uygun ve dayanıklı birşey olsun istiyorsan,arkadaşın dediği gibi Taç al. çok dayanıklı kesinlikle çizilmiyo. bende çok memnunum.

Bende taç aldım üçlü teflon setini..Bahar dalı diye bir model netten bakabilirsin ancak kullanmadım.
Bir de ayrıca bir tava aldım onu da desenli istiyordum ama hep aldığımız yerde ki amca sürekli kullanım olacağı için taç granit verdi.Ona da netten bakabilirsin.Yani herhangi bir yanma,kararma olmadığını söyledi.
Henüz kullanmadım ama şurada ki genel yorumlar beni de rahatlattı açıkçası.
Ki aldığım yer gelen şikayetleri göz önünde bulundurarak şikayet gelen ürünleri satmayan bir yer.​

TAÇ renk ve desen alternatifleride mevcut, çevremde hemen herkes çeşitli tencerelerini kullanıyor.
Pek bir şikayet duymadım.

tacrose5litencereseti34.jpg

tacgranit5litencereseti.jpg

29042010472500472500.jpg

lilyumb.jpg

200y6q0w4y5v9o0v1m7k8m1.jpg

ezmeb.jpg

seranitb.jpg

ben de taç kullandım. gerçekten çok başarılı..hiç kararma falan yapmadı. içide çizilmiyo öyle. çok kişi bilmiyor ama cidden çok başarılı.

şimdi bide sitede günlük kullanım için ucuz ürünlerde koymuşlar ona bakıyodum. Sanırım onlar daha çok

gençler için falan hani yalnız yaşıyan ..

ben de aslında Wok tava arıyorum kapaklı nerden bulabilirim bilemedim.

ben de taç kullandım. gerçekten çok başarılı..hiç kararma falan yapmadı. içide çizilmiyo öyle. çok kişi bilmiyor ama cidden çok başarılı.

şimdi bide sitede günlük kullanım için ucuz ürünlerde koymuşlar ona bakıyodum. Sanırım onlar daha çok

gençler için falan hani yalnız yaşıyan ..

ben de aslında Wok tava arıyorum kapaklı nerden bulabilirim bilemedim.

esse veya tefale bak derim ben.

Back
X