Günü geçen adet ve negatif test

Esma2534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
68
23
3
42
Selam arkadaşlar adetim bugün üçüncü günü olmadım halen belim ağrıyor göğüslerim büyüdü ama idrar testi negatif daha ne kadar beklemem lazım bu belirsizlik çok kötü

Selam arkadaşlar adetim bugün üçüncü günü olmadım halen belim ağrıyor göğüslerim büyüdü ama idrar testi negatif daha ne kadar beklemem lazım bu belirsizlik çok kötü[/Aleykum selam.Bence kan testı yaptır bende senın gıbıydım ıkı kere test yaptım negatıf cıktı bende kan testı yaptırdım 5 haftalık hamıle çıktım.

Selam arkadaşlar adetim bugün üçüncü günü olmadım halen belim ağrıyor göğüslerim büyüdü ama idrar testi negatif daha ne kadar beklemem lazım bu belirsizlik çok kötü
Bunlar adet belirtileri de olabilir yada geç döllenme dir testte çıkmamıştir bi kaç gün bekleyip kan verin bence inşallah vadir

Cnm benm bugun 13 gun dun yaptim negatif bel agrisi akinti goguslerimde sivilce gibi noktaciklar cikti kirpiklerim birbirleriyle arkadaslik kurmuslar 6 li gruplar halimde ama negatif bende bilmiyorum sonumuz hayrola

Sağolun kızlar inanın göğüslerindeki halkalar bile büyüdü koyulaştı bile inanın psikolojik değil biliyorum yani bariz belli ama işte idrarda çıkmayınca ne bileyim dış gebelik falanmı diye düşünüyorum yani

Be
Cnm benm bugun 13 gun dun yaptim negatif bel agrisi akinti goguslerimde sivilce gibi noktaciklar cikti kirpiklerim birbirleriyle arkadaslik kurmuslar 6 li gruplar halimde ama negatif bende bilmiyorum sonumuz hayrola
beniöde testler hep negatif cikti 11 gun gecikti. Dun doktora gittim a der söktürücü verdi. Hayırlısı...

Be

beniöde testler hep negatif cikti 11 gun gecikti. Dun doktora gittim a der söktürücü verdi. Hayırlısı...
Bnm bir oglum var cnm ayni ona hamile kaldigim gibi olursa die bekliyorum bende
Adete yakin yumurtluyomusum ben oglumda adet olmadim dr gittim sokturucu verdi kullandim olmayinca cikti meydana pasam simdi gene gec yumurtladiysam diye kafam karisti belirtiler de olunca

Offf ben 3 gündür zor duruyorum sen Nasıl bekledin 14 gün arkadaşım
Kan testi yaptırmadın mı ayyy inşaallah hamilesindir canım

Yarın yaptırcam nasipse geç dollenme olma ihtimaline karşı bekledim evde test yaptım 3 kere ama negatif çıktı kanla kesinleşir sanırım

Bnm bir oglum var cnm ayni ona hamile kaldigim gibi olursa die bekliyorum bende
Adete yakin yumurtluyomusum ben oglumda adet olmadim dr gittim sokturucu verdi kullandim olmayinca cikti meydana pasam simdi gene gec yumurtladiysam diye kafam karisti belirtiler de olunca
Canım bilmiyorum kanda da negatif cıktı ama. Bugun başladım adet söktürücü ilaca. Hakkımızda hayırlısı olsun

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. kan testi yaptırın bence... ben gecen ay aynen sizin gibi oldum hiç geçmeye adet tarihim 2 gün geçti saat 7 de kan testi yaptırdım 10 da regl oldum beyin çok kötü oyunlar oynuyor insana. ama bu ay hamile kaldım belkide vucut kendini hazırlıyor. İnsAllah siz hamilesinizdir. sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsiniz ücretsiz.kanı verdikten sonra dr. bir kayıt numarası var onu isteyin o kayıt numarasıyla bu gun engeç 5 e kadar öğrenirsiniz . ama kayır numarasını almazsanız ertesi gün gelin diyorlar. ben kayıt numarasıyla aynı gün ögrendim. Hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım bilmiyorum kanda da negatif cıktı ama. Bugun başladım adet söktürücü ilaca. Hakkımızda hayırlısı olsun
İnsallah hayirlisi olsun cnm hakkinda bnmde bakilmisti kanda bile cikmadi sen ilaci ic gene dr bebek varsa iyi yerlesir yoksa adeti sokturur demisti ilac icin bana cok sukur hic sorun yasamadim oglumda

Back
X