günü geçmiş hamişler.

Humeyrameryem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
53
18
3
27
Mrb.. bugn benim 40+6 oldu ama duzensiz sancilarim ve 2 cm aciklik var ama hic ilerleme yok. Sancilarim duzenli gelmiyor. Bu durumda olan veya bu durumu yasamis anneler bana yardimci olun ne yapmaliyim doktorlar hic bisey demiyor su kadar bekleyecez ya şu ya bu bni tatmin etmiyorlar korkuyorum ya bisey olursa

Mrb.. bugn benim 40+6 oldu ama duzensiz sancilarim ve 2 cm aciklik var ama hic ilerleme yok. Sancilarim duzenli gelmiyor. Bu durumda olan veya bu durumu yasamis anneler bana yardimci olun ne yapmaliyim doktorlar hic bisey demiyor su kadar bekleyecez ya şu ya bu bni tatmin etmiyorlar korkuyorum ya bisey olursa
Öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim bir avazda insallah canm ben ilk kızıma 41+2de dünyaya getirmistim tahmini doğum tarihi 20 ila 26 ocak iken kizim 3 şubatta geldi 1 şubatta ne şancı ne açılma yoktu ertesi gün sezerryana alacaktı doktor bebeğin çok kaldı içerde her an mekonyum yani bebek kakasini yapabilir ve ölebilir demisti 2sinde öğlen sancılarım başlamıştı tam 14 saat sancı sonrası 3 şubatta doğum yapmıştım ama senin acilmanda varmış doktorun gondermsi çok saçma bide günün gelmiş çoktan yani bir suni şancı verse belki dogurursunda yani

Inanin kac doktora gittim hic umursamadilar diyorum bana bisey soyleyin ama bisey de soylemiyorlar. O yuzden ne yapacagimi bilmiyorum evde bekliyim ddm ama simdi cok korkuyorum ya bebegim kakasini yapar ve yutarsa

Yatis veriyor ama diyor sanci vermiyecez sadece aksama kadar iki defa nst kontrol ilerleme olmasa eve gonderecez bende bu yuzden yatmiyorum

Inanin kac doktora gittim hic umursamadilar diyorum bana bisey soyleyin ama bisey de soylemiyorlar. O yuzden ne yapacagimi bilmiyorum evde bekliyim ddm ama simdi cok korkuyorum ya bebegim kakasini yapar ve yutarsa
Işte 40 haftasını geçiyor yani ihtimal var bi ozelemi gitsen

Yatis veriyor ama diyor sanci vermiyecez sadece aksama kadar iki defa nst kontrol ilerleme olmasa eve gonderecez bende bu yuzden yatmiyorum
Yani burada şancı olmasa bile açılma olduğunda hemen suni şancı veriyolar 4 5 saat sonra doğum gerceklesiyor yakın zamanda çok yakınım aynı şekilde doğum yapti

Diyarbakirda yasiyorum.. bugun baska bi özel hastaneye gidecem insallah orasi da ayni seyi yapmaz bna.
Bende hemen geri dönmeyin diretin 40 haftayı geliyosunuz acilmaniz var azda olsa sandınız var bu nasıl bir anlayış anlamadim ben ya insallah güzel haberler verirsinz

Insallah. Ben ilk hamileligimde 38+5 te kendi sancimla hastaneye gittim 2 cm vardi yatis verdi 3 cm oldu saatler gecti ama ilerleme yoktu suni sanciyla dogurdm. Ama bu hamileligimde elim ayagim birbirine girdi.

benim de günüm geçti doktor 3 günde bir kontrole çağırıyor. ama açılma sancı hiçbir şey yok. kafayı yemek üzereyim ciddi anlamda

42.haftayı doldurup doğum yapan çok bence bu kadar strese girmeyin doktorlar gönderdiğine göre Bebeğin suyu hareketleri iyi demek ki.Bir kaç gün daha bekleyebilirsiniz .

Back
X