günü geçmiş hamişler.

Bugun hastaneye gitti nstde cok sancim cikti. 2.5 cm acilma ve bebegin basi yerlesmis. Doktor byle devam ederse kesin dogurursun ddi. Ve yarin tekrar kontrole cagirdi. Insalla yarina kadar dogururum.

Bugun hastaneye gitti nstde cok sancim cikti. 2.5 cm acilma ve bebegin basi yerlesmis. Doktor byle devam ederse kesin dogurursun ddi. Ve yarin tekrar kontrole cagirdi. Insalla yarina kadar dogururum.
İnşallah canım.bir anda kendi sancın gelir bir nefeste kurtulursun inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz .ben de beklemedeyim :KK54:

Benim de 40 +1 canım ben de 2 haftadır 1cm açıklık var demişti doktor değişen bişey yok.sürekli gidip alttan muayene olmaktan bıktım artık o çatala çıkmak geriyor beni biran önce bizde kurtulsaydık keşke
bugun doktor 41+3e kadar beklerim dedi. Haftaici dogdu dogdu. Dogmazsa cts bir sekilde gelecek yani

İnş o zamana kadar kendi sancınla doğurursun canım .ilk bebeğin mi senin de .ilk hamilelikler böyle uzayabiliyormuş öyle duymuştum
ilk canim. Carsamba da gidecegim tekrar alttan açilmaya bakacak maalesef. O kadar aci çekmeye açilma yok diyor ya iki kat sinir oluyorum :KK53:

Back
X