Günüm gecikmesine rağmen gebelik testim negatif çıktı

ilunganc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
3
3
1
26
arkadaşlar merhaba 22 yaşındayım 2 senedir evliyim, en son adet günüm şubat 20, 15 gün gecikti adetim be gecikmenin 5.gününde test yaptım negatif çıktı.. Nisan 1de sadece 1 gün süren kanamam oldu (adet diyemiyorum ona çünkü çok azdı) adet döngüm 28 günde oluyor ve gecikme döngüsü en fazla 3 gün. Fakat bu ayda 3 gün geçti bugün tekrar test yaptım ve negatif çıktı. Bulantılarım şu sıra çok fazla oruç dahi tutamıycak şekildeyim ve sürekli canım tatlı vs istiyor, göğüslerimde şişlik var ve karnım tuhaf bi şekilde şiş(şişkinlik gibi değil) şüpheleniyorum fakat doktora gidip negatif sonuç görürsem diye çekiniyorum bu şekilde başına gelenler var mı veya tevrübeleriniz neler merak ediyorum, lütfen bi akol verin

Çok anlayamadım
Son adetiniz Şubat'ta oldu ?
Nisan birde de oldu
Ama Nisandaki adetiniz 3 gün gecikti Olmadiniz?

Nasıl ama oldum dediniz Nisan 1 de

Kan vermekten başka çareniz yok . İnşallah hamilesinizdir

Çok anlayamadım
Son adetiniz Şubat'ta oldu ?
Nisan birde de oldu
Ama Nisandaki adetiniz 3 gün gecikti Olmadiniz?

Nasıl ama oldum dediniz Nisan 1 de
adetim 20 şubatta oldu, mart ayında hiç adet görmedim, sonrasında Nisan 1de 1 günlük bi kanamam oldu normal düzenimde olsaydım 20sinde olmam gerekirdi ama hala bi durum yok

Canin tatli çekmesi adet öncesi de adet belirtisi sayılıyor gebelik icin yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…