günüm geçti ovulasyon testi pozitif hamile miyim

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
kızlar benim günüm geçmiş üstelik bu ay tüp bebek görüşmemde fark ettim muayenede rahim biraz kalın demişti doktorum bugünde göğüslerim öyle sıcak öyle acıyor ve yanıyor ki az önce evde var diye bir ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce olabilir mi?

Ovulasyon testiyle belli olmaz diyorlar genelde ama bi testinizi atabilir misiniz? Bir de ilk idrar ile gebelik testi yapmanızı öneririm

Testi bizimlende paylasrmsn cnm

Ovulasyon testiyle belli olmaz diyorlar genelde ama bi testinizi atabilir misiniz? Bir de ilk idrar ile gebelik testi yapmanızı öneririm

iki test yaptım ikisinde de t çizgisi çok net belirgin kızlar gebelikte de lh yükseliyormuş baktım da şimdi bana da bir arkadaşım bugün kendi haberini günü geçince evde yaptığı ovulasyon testiyle öğrendiğini söyledi akşam hala regl olmayınca bakiyim bir ovulasyon testine pozitif çıkarsa gebelik testi alırım diye yaptım

Yaniii evet koyu çıkmış canım ama dediğim gibi yarın sabah ilk idrarla test yap varsa çıkar zaten ama içime güzel şeyler doğdu nedense güzel haberlerini bekliyorum

Yaniii evet koyu çıkmış canım ama dediğim gibi yarın sabah ilk idrarla test yap varsa çıkar zaten ama içime güzel şeyler doğdu nedense güzel haberlerini bekliyorum
ay seni yerim inşallahhhh valla daha yeni tüp bebek görüşmesi yaptım ya o kadar umudum yoktu ki şuan çok heyecanlandım

ay seni yerim inşallahhhh valla daha yeni tüp bebek görüşmesi yaptım ya o kadar umudum yoktu ki şuan çok heyecanlandım
Hahah hadi bakalım iiiinşallah senin için dua edeceğim yarın güzel haberlerle gel canımmm bende çok umutsuz olduğum bir anda öğrendim neler hissettiğini biliyorum anlayabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…