Günümüz Erkekleri Artık Evlenmek İstemiyor!

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
Erkek arkadaşalrımla konuşunca "hiç evliliği düşünmüyorum, tek bir insanla hayatta yaşamak istemem" bir diğeri "hayatımı yaşamak istiyorum zaten her kız geliyor" bir başkası "ben hayatı pek ciddiye almıyorum günümü yaşıyorum hayatıma bakıp gezip eğleniyorum" "duygularım da vardır ama ciddi olmadığımı başta söylüyorum kimsenin duyguları le oynamak istemem ee bazı şeyleri istemek içinde sevgili olmak lazım :)" diyor benim çevremdeki arkadaşlarım

görürüm sizi diyorm 30 undan sonra yalnızlık hissi bürür, baba olmak istersiniz o zaman döne döne evlenmek istersniz diye:)) ekonomik özgürlüğü fazla olan ve İstanbul gibi şehrde yaşayan erkeklerin çoğu bekar ve flört hayatı yaşamayı seviyor.

Son düzenleme:
severler neden sevmesinler..eğer iş anlamında
bir kaygıları yoksa,her istediklerinde yatağa atacakları
bir hatun varsa...neden bir kişiye bağlanmak istesinler ki?
o sorumluluğu neden taşımak istesinler? kolaya kaçmak
artık kadın erkek için olağan bir durum oldu...:ssz:
sevgi olmadan arada insanlar bedenlerini bile
çok kolay paylaşır oldular...hal böyleyken
durum da böyle..:37:

Hayati yasamak gibisi varken neden erken evlenilsinki, bu konuda erkeklere hak veriyorum.
Evlenmek icin hic bir zaman gec degil ama bazi seyleri yasamak zamaninda olmali....diye düsünüyorum...:31:

evlenmek istemiyorlar haklısın .çünkü adam okulu bitiriyor askerlik vs derken zaten oluyor 25 .
sonra işe giriyor para kazanmaya başlıyor e bide yaşı olgunlaşıyor artık .nerde nasıl kız atvlayacağını iyi öğreniyor .para kazanıyor ,evi arabası vs oluyor .kızlarda buna tav oluyor .ee adamda hayatını yaşadığını sanıyor .e sonra geliyor 35 e falan bu seferde bir çocğum olsun dior bakıyor kıza aramaya çevresine .annesi arıyor bir taraftan sonra ilk bulduğunla palas pandaraz evleniyor .evleniyor da iş btiiyor mu?hayır bu seferde gizli kapaklı başlıyor karıya kız gitmeye .bu böle kısır döngü .
yahu arkadaşım yazık size diyorum burdan .ne kada basit yaşadığınzın farkında değilsiniz galiba .size gelen kadın herkese gider ya .hiç beyin yok mu anlamıyorum .mide zaten yok orayı geç.hayatını yaşamak o kadın bu kadın gezmek değil .dünyayı tanımak,seyehat etmek ,yeni yerler keşfetmek ,insanlra yardım etmek .paranı bunlara harca boş yere gelme dünyaya .saksını çalıştır ama nerdeee .ne bilyorsan onu yap .sonrada evlenilcek kız yok deme .sen o kızların kanına görerken iyidi dimi?

Back
X