• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günümüz ilişkileri

Peki sonra işe yaradı mı? Kendinizi değiştirdikten özgüveninizi yükselttikten sonra insanların size bakış açısı da değişti mi?.
Değişti tabikide hiç anlaşamam benim karekterimde insanlar değil dediğim insanlarla anlaşmaya başladım. Hiç kimseyi gözümde büyütmemeye başladım , insanlar bana bir kötülük yaptıysa bu benimle ilgili değildir karşı tarafla ilgilidir ve her yapılan haksız muamele her zaman kişinin kendisine döner dedim bakış açımı hep bu yöne çevirdim. Bu şekilde ilk kendime olan bakış açım değişti sonra çevremde bana değer vermeyen insanlarla ben iletişimimi kestim konuşmak istemedim çok şükür ki yerine daha iyi temiz insanlar çıkarttı rabbim.

Değişti tabikide hiç anlaşamam benim karekterimde insanlar değil dediğim insanlarla anlaşmaya başladım. Hiç kimseyi gözümde büyütmemeye başladım , insanlar bana bir kötülük yaptıysa bu benimle ilgili değildir karşı tarafla ilgilidir ve her yapılan haksız muamele her zaman kişinin kendisine döner dedim bakış açımı hep bu yöne çevirdim. Bu şekilde ilk kendime olan bakış açım değişti sonra çevremde bana değer vermeyen insanlarla ben iletişimimi kestim konuşmak istemedim çok şükür ki yerine daha iyi temiz insanlar çıkarttı rabbim.
Sizi değişiminizden dolayı tebrik ediyorum. Kendinize çok iyi yatırım yapmışsınız. Darısı benim ve benim gibilerinin başına.

Bunun günümüzle alakası hiç yok. Kadın erkek ilişkisi eskilerden gelme bir taktik, çıkar ilişkisi olmuşluğu çoktur. Bkz. Muhteşem Yüzyıl😂

Şaka bir yana psikolog için yazılan ego şişiriyor, bu yüzden insanlar boşanıyor yaftalamalarını nasıl beğeniyorsunuz. Psikologlar insanlara öneri vermez. Yol da göstermez. O yolu o kişi kendi seçer.

Ben talepkar bir kadınım. Hiç de ay ne gerek var demem. Elinden geleni yapması hoşuma gider zora girmeden. Ki yaparda her fırsatta. Hakediyorum çünkü. O da en iyisini hakediyor. Ben de onun için elimden geleni yaparım.

İşin raconu böyle olsa böyle bir ilişkiyi kabul edecek misiniz?
İki tarafa da o anlattığınız ilişki normal geliyordur, sizin ilişki anlayışınız farklıdır. Burada bariz bir çıkar, sömürülme, şiddet vs olmadıkça eleştiremeyiz bence.
İnsan ne istediğini bilip ona göre kişilerle görüşürse hayal kırıklığına uğrama şansı azalır.

Back
X