Gunumuzun hastaligi VAJİNİSMUS

Gunumuzun hastaligi VAJİNİSMUSU nasil yenecegiz

• Bu hastaligi yenecegiz

OY: 4 100,0%
  • Vajinismus bizi yenemeyecek

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

queensim24

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2014
13
11
8
35
Arkadaslar merhaba 3 senedir evliyiz severek evlendik ama ne yazikki birturlu atlatamadigim bir durum var.... Malesef bende vajinismusum bugune kadar hep atlatiriz kendi kendimize basaririz dedik ama yapamadik artik cocuk ozlemi cekmekteyiz jinekolaga gidip cati,muaynesi oldum herhangi fiziksel bir rahatsizligim yokmus pazartesi gunu psikologa gittim oda beni cinsel terapiste yonlendirdi esimle birlikte arkadaalar benimle birlikte ayni durumu paylasan arkadaslarim birbirimize destek olalim bu psikolojik durumu atlatip bebislerimize kavusalim

Arkadaslar merhaba 3 senedir evliyiz severek evlendik ama ne yazikki birturlu atlatamadigim bir durum var.... Malesef bende vajinismusum bugune kadar hep atlatiriz kendi kendimize basaririz dedik ama yapamadik artik cocuk ozlemi cekmekteyiz jinekolaga gidip cati,muaynesi oldum herhangi fiziksel bir rahatsizligim yokmus pazartesi gunu psikologa gittim oda beni cinsel terapiste yonlendirdi esimle birlikte arkadaalar benimle birlikte ayni durumu paylasan arkadaslarim birbirimize destek olalim bu psikolojik durumu atlatip bebislerimize kavusalim

Allahm bu durumu kimseye yasatmasin bende 1,5 sene sonra yendim ve suan 7 aylik hamileyim umidinizi kaybetmeyin pes etmeyin o kadar bos biseymis kii Allahm biran once bu durumdan kurtarsin sizi.

Allahm bu durumu kimseye yasatmasin bende 1,5 sene sonra yendim ve suan 7 aylik hamileyim umidinizi kaybetmeyin pes etmeyin o kadar bos biseymis kii Allahm biran once bu durumdan kurtarsin sizi.
Aminnn insallah Rabbim bu mubarek aylarda insallah dualarimizi kabul eder

Konunuzu Tesadüfen gördüm malesef bu illet benimde başıma gelmişti sizi çok iyi anlıyorum .. Yalnız bu durumun bu kadar uzun sürmesine çok üzüldüm .. Inan bana istersen bunu bir haftada çözebilirsin..Duygularını anlıyorum erteledikçe dağ gibi oluyor insanın korkusu ama lütfen daha fazla erteleme,,yardımcı olmak isterim tabi siz isterseniz

Konunuzu Tesadüfen gördüm malesef bu illet benimde başıma gelmişti sizi çok iyi anlıyorum .. Yalnız bu durumun bu kadar uzun sürmesine çok üzüldüm .. Inan bana istersen bunu bir haftada çözebilirsin..Duygularını anlıyorum erteledikçe dağ gibi oluyor insanın korkusu ama lütfen daha fazla erteleme,,yardımcı olmak isterim tabi siz isterseniz
Hemde cok isterim :(

evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gecırdım
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
onca acı cektım okadar ılac kullandım yınede vazgecmedım hep ustune gıttım
nasılsa evlıyız enı sonu olur kasma kendını yıpratma uzulme dıyen bı ese sahıbım bu sozlerın rahatlıgıyla beklemedım aksıne daha cok ısrarcı oldum kendıme
yendım ve 5. denememızde hamıle kaldım ;)
ben yendıysem herkes yener
basarsanız hepsı bu muymus bukadarcıkmıymıs dersınız...

kadınlar cıldırmıs nasıl yapıyolar mumkun degıl yapamam cok acı verıyor dıyordum
megersem acıyacagını dusundugum ıcın acıyormus kendımı kastıgım ıcın
hıc kasmadıgım nasılsa yapamıyorum dedıgım bı gun pıt dıye oluverdı :D ınanamadım
onca ay cektıgım acı yasadıgım amelıyat bosunamıydı gecen aylarıma yazık dıye uzuldum

ertelemeyın kasmazsanız sıkıntı yok kasarsanız gercekden acıyor sızın elınızde

Back
X