günün en anlamlı cümlesi 'iyiki varsın'

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Ne güzeldir birine ' İyi ki Varsın' Diyebilmek.. Bu ' biri' hayatınızdaki o boşlukta iyilerin derinliğini bırakmıştır.Bıraktığı derinlik de, devamında iyi damlalarını ardından getirmek de gecikmeyecek ve 'İyikiler' denizini oluşturacaktır.
Bu deniz berraktır.Ayaklara batacak çakıldan ıraktır. Ne kadar derine giderseniz gidin denizin dibi aynı mavilikte olacaktır.Bu deniz sukundur.Sizi fırtınalarında savurmaz. Başka denizlerdeki fırtınaların önceden habercisidir.
Onu izlerken dalıp gidersiniz hayallere, ama şu anki gerçeklerle..
Bu deniz Filizdir.Yeşilinin taze kokusu,yeni doğuşların müjdesidir. Emekle beslenir,meyveleri çeşit çeşit renk renkdir. Bu deniz paylaşımdır. Lokman ağzındayken, kursağı boş olanları düşünmektir. 'Ne fark eder ki' deyip geçmemektir.Binlerce deniz yıldızı sahile vurduğunda,'hangi birini okyanusa geri göndereceğiz' dememektir. Bir tanesi için biLe çok şey fark ettiğini bilmektir..
Bu deniz ' Sevgi' dir.. Her harfinin hakkını vererek söylemek,değerini bilerek yaşamaktır. Sözde değil Özde Sevmektir...
Bu gün kaç kişiye ' İyi ki Varsın ' dediniz.. ???
Hayatlarımıza zaman eklenirken,Zamanlarımıza hayat eklemeyi unutmayalım...
İyikilerin her an yanınızda olması dileklerimle.

canım yazdıkların çok güzel.tüylerim diken diken oldu.yazdıkların çok doğru.
ben burdan öncelikle kızıma,kocama,annem,babama,rahmetli canım abime veeee tüm sevdiklerime iyiki varsınız hayat sizlerle dahada güzel diyorum.(tabi sevdiklerime siz kk daki şekerlerde dahil)
a.s.

Bende burdan öncelikle babama, aileme dostlarıma tüm sevdiklerime ve K.K ya iyi ki varsınız demek istiyorum ve diyorum İYİKİ VARSINIZ:asigim:

İyi ki varsınız.... Gerçek sevdiklerime söylerim ...Onlar kendilerini bilirler

iyiki varsınız....
hergün eşime ve kızıma mutlaka derim...
sevdiklerime derim veee
kk nın bayanlarına derim....
sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…