Günün stresini atin (+18 siddet iceriyor )

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
En sevmediğiniz kişiyi dövünsüprizzzzzÇok üzgünüm çoook

şutarafagitti

bir qüzelcene benim kini dövdüm :mymeka: hak ediodu bak yene kayboldu ortalıklardan:mymeka: rahatladımm ohhh :teytey:

elllerine sağlık dünya varmış ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeee rahatladım allahda seni rahatlatsın

h.çelik i dövdüm dövdüm de yetmedi bunun üst sınırı yokmuş vallaklava:Kötü Kazen

oh Be Rahatladim Emin Ol Zepp Cim Dünya Varmiş Dağittim Vallahi Adami Kuşlar öttü Başinda Cik Cik Ohhhhh Ne Güzel Rahattladim Yaaaa

Bende denedim ama rahatlamak şöyle dursun çok rahatsız oldum aşırı şiddet içeriyor ben pek sevmedim....

ıyyyyy adam uyuz zaten oh oldu ona

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookGözlere bak mosmor oldu çürüttüm suratını resmen :roflolhhh canıma değsin

Zepp, sanal pansuman varsa onun da linkini eklersen iyi olacak:):) Üzüldüm adamcağızın haline.... (çok yufkayürekliyim ben ya)

şiddete nekadar karşı olsamda çok hoşuma gitti=))
ağzını burnunu dağıtmak çok güzel bi duyguymuş bide istediimiz insanın resmini koyabilsek odaha süper olur ama=)
paylaşım için tşklr...

aazını burnunu kırdım uyuzun... şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…