Doğuma Hazırlık Gününden 11 gün önce dogum riskli midir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
527
33
Kizlarrrr yeniden merhaba.. ben suan 35 haftalik hamileyim ama doktorda daha fazla gozukuyorum.. hamilelik boyunca sadece 8 kilo aldim bebis suan 2600.. bana 30 agustosta aliriz dedi.. 30 agustosa kadar ne kadar daha kilo alir sizce? Burda okuyorum 3 kilo ustu 4 kilo ustu diye benim bebegim zayif mi anlamadim..

Not: Normal dogum olmayacak bazi sebeplerden dolayi..

Benimki 2900 doğdu bir haftada erken oldu. Doğduktan sonraki sağlığı önemli olan kilosu değil. Millet 4 küsür kilo doğuruyor olan ona oluyor :) sen sıkma canını doktor dediyse vardır bildiği.üstelik benim kızım ilk hafta kilo vermesi gerekirken kilo aldı maşallah üzme kendini o yüzden. Bu kadar üzersen sütünde geç gelir. Ben normal doğum yaptığım halde sütüm 2 gün sonra geldi mama verdik. Stres yapmamaya bak en önemlisi o. Hem bebek sakin olur hem sen. Bak ben kızıma hamileyken çok iç çektim şimdi iç çekip duruyor doğduğu günden beri. 9 günlük daha.

Allah anali babali buyutsun insallah :) bende cok ic cektim :) bizden daha dertli oluyorlar desene valla yorumun icimi rahatlatti.. sut konusu aklima gelmemisti :/ insallah benimde sütüm olur.. kv ye kalirsa yandim esim emmemiş ve 6 aylikken 14 kiloymus hersey vermis ben sutumden baska bisey istemiyorum en azindan ilk 6 ay.. cook heycanli ve stressli :) Allah bebislerimizin eksikligini gostermesin insallah.. pamugu benim icin de sev lutfen :)

Amin canım teşekkür ederim. İlk 6 ay anne sütü dışında vermemk lazım hele o pirinç unları bilmem neler hiç gerek yok. Mecbur mama verdim ama keşke sütüm çok olsada mama vermeseydim. Aman valla benim miniği görsen çok içli. Dedikleri doğruymuş. Hamileliktr nasılsan bebek öyle oluyor. Eve gelip duşa girince birde dinlenince sütün geliyoe telaş etme sakın. Ben birde eczaneden malt içicek aldım süt yapıyor baya vita malt klasik adı ama dikkat et tarihi geçik alma. Biz 5 eczane gezdik hep tarihi gecikti. Bol bol su iç birde. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kilosunun hiç önemi yok sağlıklı huzurlu mutlu bir bebek olsun. Birde sancısız gazsız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…