Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gür ve parlak saçlarımı kaybettim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

iremtat

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
26
0
16
İstanbul
Arkadaşlar eskiden çok gür parlak saçlarım vardı ne boya kullandım ne açıcı bir tek papatya suyu kullandım açık olduğu için saçlarım biraz sararttı. Fakat her gün düzleştirici kullanıyordum resmen. Artık bunu giderek azalttım. Fakat saçlarım uzun,uçları oldukça kırık bir de eski halinin yarısı . Bir çok şey araştırdım badem yağı, hindistan cevizi yağı ve çam terebentin hakkında baya güzel yorumlar okudum. Kullananlar nasıl kullandığı ve etkisini görüp görmediğini anlatabilir mi? Yardımlarınızı bekliyoruuum 😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım benzeri olayı bende yaşadım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735098 burada nasıl düzelttiğimi paylaştım bak istersen belki faydası olur

Canım saçlarına baktımda fevkalede gerçekten benimkiler şuan belimde kıyamıyorum yaptığın kürü deniycem hadi hayırlısı umarım işe yarar. bu da şuan ki hali ah ah düZleştirilmiş . Ama şu küre bşlıyım biraz kestirip bırakıcam.

Canım saçlarına baktımda fevkalede gerçekten benimkiler şuan belimde kıyamıyorum yaptığın kürü deniycem hadi hayırlısı umarım işe yarar.Eki Görüntüle 1188582 bu da şuan ki hali ah ah düZleştirilmiş . Ama şu küre bşlıyım biraz kestirip bırakıcam.

Canım saçlarına baktımda fevkalede gerçekten benimkiler şuan belimde kıyamıyorum yaptığın kürü deniycem hadi hayırlısı umarım işe yarar.Eki Görüntüle 1188582 bu da şuan ki hali ah ah düZleştirilmiş . Ama şu küre bşlıyım biraz kestirip bırakıcam.

Düzleştiriciyi kürle beraber kullanma zaten :)

Benim bu halden

Bu hale geldi

Kızlar saçları gürleştirmek için bildiğim birkaç doğal yöntem var :
Saç kınası - eğer saçlarınız koyu renkli görüntüde sağlayacaktır.Boş bir gününüzde 5-6 saat kadar bekletin saç dökülmesini önlemesi , saçları kalınlaştırması -zamanla da gürleştirmesi ile kullanıdğım bir yöntemdir.
Çok ciddi bir dökülme yaşıyorsanız açılan bölgeleri sarımsak sürüp 2 saat bekletip iyice yıkayın ,koku falan yapmıyor güzel yıkarsanız ve ciddi anlamda çıkan saçlar kalın ve sert oluyor.
Bitkisel yağları da önerebilirim -yılan yağı-çam terebendi - badem yağı 3 ünü karıştırıp 2-3 saat bekletip yıkayın haftada 2 kez yaparsanız farkı görürsünüz ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…