Ailemden ayri geçirdiğim 2. Kurban bayrami gecen yil gidecegim bi dahaki bayrama demistim ama hamileyim ve 10 saat uzaktayiz.bugün arefe ve ben agliyorum.gurbet çok zor çok
zordur gurbet bilirim, 7 senedir gurbetteyim tum hasretinizi 1 ay icine sigdirmaya calisiriz senede sadece bir ay, gerisi yine gurbetlik, bayram olur kapisini calip elini opecegin ailen olmaz yaninda, dertler birikir hersey gelir ustune ama derdini dokebilecegin bacin yoktur yaninda, hayatin acisinida tatlisinida tek basina yasarsin.saglik tek tesellimiz saglik olsunda varsin uzakta olalim deriz. uzulmeyin sizde SAGLIK olsun.....
Arkadasim keşke gitseydin doktorun gitme demediyse su an bi sikinti olmaz. Ben 6 aylik hamileyken her haftasonu 6 saatlik yolu gittim geldim birşey olmadi çok şükür.
bende sizinle aynı durumdayım
İlk aylar izin vermedi doktor bir tehlike olmadığı halde çok uzak kesinlikle olmaz dedi ki git deseydi de gitmezdim çünkü ilk hamileliğimde 3 aylık filandı doktor git demişti ve düşük tehlikesi atlatmıştım
O yüzden gitmemeniz iyi olmuş bebeğiniz olunca gidersiniz inşallah sağlık olsun üzülmeyin
Ben şu an 24 haftalık hamileyim ama doktor yine izin vermedi riskli dedi
napalım sağlıkla dünyaya gelsinler de
doğumdan sonra gideriz inşallah
Ayy benim kadar kötü olamassınız.yurt dışındayım kimse yok burda en azından sizin bulunduğunuz yerde bayram heyecanı vardır.
burda bayram mı seyran mı bilemiyosun.bende hamileyim ve ailemden ayrı geçirdiğim üçüncü bayramım olacak.
kısmet olursa seneye yazın gideceğim ailemin yanında dah çok var
Ayy benim kadar kötü olamassınız.yurt dışındayım kimse yok burda en azından sizin bulunduğunuz yerde bayram heyecanı vardır.
burda bayram mı seyran mı bilemiyosun.bende hamileyim ve ailemden ayrı geçirdiğim üçüncü bayramım olacak.
kısmet olursa seneye yazın gideceğim ailemin yanında dah çok var
Keske ucak biletini onceden alip gitseydin. Ucakla gitmenin bir zarari olmuyor. Bana doktorum 2 ay tam dolana kadar otobusle gitmemem gerektigini soyledi. 6 saatlik yolu ucakla gidicem yarin insaallah. Keske biletini alsaydin ya aileden uzakta bayram; bayram olmuyor malesef cok zor canim gercekten. Ben bugünü bile nasil gecirecegim diye kara kara dusunuyorum
benim de gurbette geçen ilk bayramım , daha öncede gurbetteydim ama bayramlarda gidiyordum , bu yıl gidemedim , şimdi herkes giyinmiş süslenmiş püslenmiş bayram ziyaretlerine gidiyordur , bende evde pijamalarımla oturuyorum :))