GURBETÇİLER AKIL VERİN!!!Çok kötüyüm herkes benim gibimi oldu.?

Anladım Cnm da eşin de Doğu görevine geçmeyen bi yerde ise sen de Doğu görevini tamamlamazsan Ankara'yla eş durumundan gitsen bile Ankara'nın Doğu görevine geçen bi yeri yazmak zorundasın . Ben öyle biliyorum
Doğru öyle işte bakalım ama ben yapcam ngaliba doğu görevini

O işini aldırmaz ama illahaki gidip gelirim inşallah
Gidip gelirsin bi süre. Ama çocuğun olduğunda gidemedim her zaman. Bunu sen de istemezsin. . Ve çocuğun olunca daha çok alisirsin evliliğe.
Tek derdin Bu olsun. Herşey hallolur. Peki eşinin yanına atanabilecek misin?

Tamam.bu kadar aileciyseniz eger cidden evlenmeyin.mecburmusunuz?
Evlilik insani mutlu etmelidir.ben evlenirken yerimde duramazdim.sevdigimle evlenecegim diye cok mutluydum.ailemi cok ozledim.hele ilk aylar.asiri bagli bi aileyiz.annem agliyor surekli.kina gecemde aglamaktan kinami yakamadi dusun.
Ne mi oldu.sevgimiz her zorlugu asti.ben mutluyum.ailem mutlu oldugumu gordukce dahada mutlu oldu cok sukur.esimin ilerde ailemin yanina istanbula tasinma plani var.anneme bunu soyledim.kizim orda mutlusun.alistin duzenini degisme dedi bana:))
Iyi dusun iyi olsun.hayat evrelerden ibarettir.basamak gibi.bu basamaga sira geldiyse yasayacaksin.yoksa sonraki basamaga cikamassin.
Duygusalligin asirisi insani mantikdan uzaklastirir.yapma.yasa ve tat..
Teşekkür ederim sağolun çok iyi geldi yorumlarınız evet düşünmiyicem artık.

Gidip gelirsin bi süre. Ama çocuğun olduğunda gidemedim her zaman. Bunu sen de istemezsin. . Ve çocuğun olunca daha çok alisirsin evliliğe.
Tek derdin Bu olsun. Herşey hallolur. Peki eşinin yanına atanabilecek misin?
Doğu görevinden sonra giderim büyük ihtimalle 3..4 yıl sonra çocuk istiyoruz inşallah herşeyin hayırlısı.

Hadi ya:) cidden bunu diyenlere inaniyomusun? Ne demek cocuk yap ayrilmazssin.3 yildir evliyim.cocugum yok.sacma sapan soylentilerle beyninizi bulandirmayin...onemli olan dogru insanla evlenmek
Çook teşekkür ederim inanın artık insanları dinlemicem ve burada da kötü şeyleri okumicam artık

Doğu görevinden sonra giderim büyük ihtimalle 3..4 yıl sonra çocuk istiyoruz inşallah herşeyin hayırlısı.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun. O zaman yaz Erzurum'u Doğu olarak. Çok güzel okulları var sonra da es durumundan gidersin. Ama çocuk olunca da aileye ihtiyaç duyulur onu da belirteyim. Eşinin mesleği nedir peki. O gelemez ku Erzurum'a. Malum büyük şehir ve bölge. Her türden kurum var.

Ben hep iyi olduklarını düşünüyorum. Bu Hasretimi ve Mesafeyi bastırıyor.

'Yeterki iyi olsunlar'

O d
İnşallah hakkında hayırlısı olsun. O zaman yaz Erzurum'u Doğu olarak. Çok güzel okulları var sonra da es durumundan gidersin. Ama çocuk olunca da aileye ihtiyaç duyulur onu da belirteyim. Eşinin mesleği nedir peki. O gelemez ku Erzurum'a. Malum büyük şehir ve bölge. Her türden kurum var.
Müzik öğretmeni o da bu yıl atandı ve çevresi orada müzik kursu falan var o yüzden gelemez

Back
X