Gurbete giden eş kişisi

Humeyra000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
245
219
103
31
Merhaba hatunlar. Daha öncede buna benzer bir konu açmıştım. Eşimin gürcistana gitme durumu vardı iş dolayısıyla. Ama işler değişti ve azerbaycana gitmesi gerekti. Türkiyedeki şirketiyle sıkıntıları oldu ve istediği parayı alamadığı için daha fazla kazanma amacıyla kabul etti ve gitti. Gideli 4 gün oluyor. Ben kendi evimdeyim ama kayınvalidem bende kalıyor. Tek kalmamı istemedi eşim. Bazen çok moralim bozuluyor. Daha 1 sene olmamış evleneli. Karnım burnuma gelmek üzere. Beni bu halde bırakıp gittiği için kızayım trip atayım konuşmayayım diyorum. Ama kıyamıyorum da. Maddi sıkıntılarımızı çözmek için gitti sonuçta. Meleğimiz doğucak ve toplu paraya ihtiyacımız var. Doğuma kadar gelecek ama 3 ay nasıl geçer bilmiyorum. Sadece yazıp rahatlamak istedim. Kendimi yanlız hissediyorum çünkü.

3 ay dediğin hiç bir şey değil.hem azerbaycan şurdan ne kadar ötede, hamilelikte belli bir zamandan sonra gelen seyahat engelin gelmeden git yanına kal gez bir süre, vizesiz de sonuçta.Allah daha kötü ayrılık vermesin 3 ay çok çabuk geçer kuzum benim

3 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hamilelik ve yakın zamanda doğuracak olmanın etkisiyle biraz daha fazla duygusal düşünüyorsunuz sanırım.

Kuruntu yapma güzel Anne bebişinizi daha iyi şartlarda dünyaya getirmek için fedakarlık yapıyor kalbini bozma bolca dua et

Merhaba hatunlar. Daha öncede buna benzer bir konu açmıştım. Eşimin gürcistana gitme durumu vardı iş dolayısıyla. Ama işler değişti ve azerbaycana gitmesi gerekti. Türkiyedeki şirketiyle sıkıntıları oldu ve istediği parayı alamadığı için daha fazla kazanma amacıyla kabul etti ve gitti. Gideli 4 gün oluyor. Ben kendi evimdeyim ama kayınvalidem bende kalıyor. Tek kalmamı istemedi eşim. Bazen çok moralim bozuluyor. Daha 1 sene olmamış evleneli. Karnım burnuma gelmek üzere. Beni bu halde bırakıp gittiği için kızayım trip atayım konuşmayayım diyorum. Ama kıyamıyorum da. Maddi sıkıntılarımızı çözmek için gitti sonuçta. Meleğimiz doğucak ve toplu paraya ihtiyacımız var. Doğuma kadar gelecek ama 3 ay nasıl geçer bilmiyorum. Sadece yazıp rahatlamak istedim. Kendimi yanlız hissediyorum çünkü.
Sonucta sizin icin gitti kizip trip atmayin
Ben esimin goreve gittigi gunun ertesi sabahi hamile oldugumu ogrendim 7 aylik oldugumuzda gelebilmisti oda ben hastaneye erken dogum riskiyle yatinca
Sonucta sizin icin cabaliyor ister mi aileden esten uzakta olmak ama hayat sartlari bunun gerektiriyor birde siz zorlastirmayin tavir yapip

Back
X