- Konu Sahibi orjinalkiz
slm arkadaşlar bunu ağlıyarak yazıyorum.ben gurbetteyim şırnak cizredeyim ailem başka yerde ben gidemiyorum riskli doktor izin vermiyor.annem hasta gelemiyor.ben ise burda çok kötüyüm dün ölüyordum az kalsın tansiyon 8 e 5 di piskolojim bozuk eşimin beni aldattıgını öğrenmiştim 2 hafta önce,dedim ki kafama takmıcam ama olmuyor ben zaten 24 yaşında sinir hastasıyım tedavi gördüm ama anladım ki kötü bi durumda yeniden sinirlerim altüst oluyor .ben aldatıldığıma değil de bebeğim hiç beslenmedi korkuyorumm. 4 aylık bebeğim tam 3 kilo vermişim bebeğim hareket etmiyor.eşime dedim ki canım işte bunları istiyor bizimkilere diyelim yollasınlar dedim burda ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum.lokanta adam gibi yok zaten.yenmiyor acılıktan .hergün ağlanır mı ya bebeğimi üzüyorum buna hakkım yok burda 2 tane arkadaşım var allah razı olsun kızlardan bana moral vermeye çalışıyorlar ama nereye kadar.neyse eşime dedim işte bize bişiler göndersinler annenler filan 23 saatlik yoldan çorba gelir mi yaşpasta gelir mi istedim işte canım çekti ama yiyemedim.eşim dediki senin için millet masraf mı yapıcak dedi.yıkıldım şimdi canım hiçibişi istemiyor bu piskolojik galiba.bu bebeğim zaten mücize ben eşimle ilişkiye giremiyordum 2 yıllık evliyiz ama olmuyordu.vajinusmus var.ama allah büyük ki bi şekilde hamile kaldım işte .ama ben benlikten çıktım.bebeğime hiç bişi alamadım burdan doğru düzgün yok bişi kendim ördüm bi tane teyzeleri çok şirinlerin şapkasına benziyor internetten bakarak yaptım.salıklı dogarmı bilmem allah bilir içim acıyor her dakika neye yanayım bilmiyorum.bugün doktora gidicem bakalım ne dicek tekrar hastaneye yatarım belki .ben annemin karnından çıktım çıkalı çekiyorum arkadaşlar bebğim çekmez umarım.neyse burda paylaştım çünkü kimseyle paylaşamamıştım.içimde yara açmaya başladı artık şimdi biraz daha rahatım.kusura bakmayın neyse kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin.
Son düzenleme: