Gurbetten hamile bayanlar varmi?

bende varım ben umman'dayım bizim uzaklığımız 4.5 saat kadar ama ben türkiyede doğum yapcam nasipse...

Ben tÜrkıye sınırları ıÇerısınde gurbetÇıyım... ınan bana canım arkadaŞımm eıĞı Çıktıktan sonra heryer gurbett... Bnm ılem zonguldakta bense ızmırde.. Şımdı hamıleyımm ..allahım saĞsalım ellerımıze almayı nasıp etsın bebeklerımızııı

Ben tÜrkİye sınırları İÇerİsİnde gurbetÇİyİm... İnan bana canım arkadaŞımm eİĞİ Çıktıktan sonra heryer gurbett... Bnm İlem zonguldakta bense İzmİrde.. Şİmdİ hamİleyİmm ..allahım saĞsalİm ellerİmİze almayı nasİp etsİn bebeklerİmİzİİİ

En azindan disari ciktiinda kendi dilinden konusan insanlar var. Kendi dinini de ozgurce yasayabiliyorsun. Burda ezan sesi bile yok. Haline sukret bence.

yurt icinde olan gurbetle kiyaslanmaz kizlar. halinize sukredin bence de. biz de sukredelim tabii... sizin en azindan vize pasaport sorunlariniz yok. ihtiyaciniz oldugunda analariniz atlar otobuse, ucaga yaniniza gelir, veya siz gidersiniz ana ocagina... yazdan yazi beklemeniz gerkmez, ben kislari da gidiyorum cok sukur ama gidemeyen oyle cok kisi var ki, cocuklarin okullari falan...

Back
X