gürcan aslan mı?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Daha fazla araştırmaya mecalim kalmadı diyebilirim..İstanbulda olamıyorum Ankaradaki iyi doktorları araştırdım ve bu iki isimde karar kıldım..reklam yapmayacak olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Ramazandan hemen sonra olucam nasipse.

İkisine de olma haldun kamburoglu idare eder ama o da ucunu güzel yapamiyo Muhammed dilberi dusun param olsa tek gecerim

İkisine de olma haldun kamburoglu idare eder ama o da ucunu güzel yapamiyo Muhammed dilberi dusun param olsa tek gecerim
benim asıl sorunum burun ucunda zaten..haldun beyin sonuçları doğal gelmemişti.Neden ikisinede olma dediniz kötü sonuçlarını gördünüzmü

Mineli dikkatimi çekti her konuda Gürcan Aslan lafi geçince ona olma diyorsun herkese. Sebebini sorduğumda bir hastasiyla konuştum memnun kalmadı yazmistin. Buradaki her doktorun memnun olmayan hastası illaki vardır ama sen kafana göre yorum yaparak insanların hakkına giriyorsun gibi geliyor bana 1 kisiden duyduğun sözle. Ben 2 ay once Gürcan beye ameliyat oldum benden sonra yengem oldu ve duyduğum konuştuğum tüm hastaları memnun . Yalnızca doktorluk becerisi değil , beşeri yönden de çok rahat iletişim kurulacak, her kafaya takılan soruyu cevaplayan ve ilgili birisi. O yüzden bu denk geldigim kaçıncı yorumun bilmiyorum ama insanları yönlendirirken, olumsuz örnekleri açıklayarak anlatıp kararı karşı tarafa bırakırsan daha etik olur. Hayır ona olma demek ameliyat olmuş yada her hastasını görmüş de fikir beyan ediyor havası yaratıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.

C
Mineli dikkatimi çekti her konuda Gürcan Aslan lafi geçince ona olma diyorsun herkese. Sebebini sorduğumda bir hastasiyla konuştum memnun kalmadı yazmistin. Buradaki her doktorun memnun olmayan hastası illaki vardır ama sen kafana göre yorum yaparak insanların hakkına giriyorsun gibi geliyor bana 1 kisiden duyduğun sözle. Ben 2 ay once Gürcan beye ameliyat oldum benden sonra yengem oldu ve duyduğum konuştuğum tüm hastaları memnun . Yalnızca doktorluk becerisi değil , beşeri yönden de çok rahat iletişim kurulacak, her kafaya takılan soruyu cevaplayan ve ilgili birisi. O yüzden bu denk geldigim kaçıncı yorumun bilmiyorum ama insanları yönlendirirken, olumsuz örnekleri açıklayarak anlatıp kararı karşı tarafa bırakırsan daha etik olur. Hayır ona olma demek ameliyat olmuş yada her hastasını görmüş de fikir beyan ediyor havası yaratıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.[/QUOT1 sene sonra cok ilgisizmis sonradan sorunuyla ilgilenmemiş bayanın benim konuştuğum hastası 1 senelikti ayrıca facedeki fotolarda bence vasat

benim asıl sorunum burun ucunda zaten..haldun beyin sonuçları doğal gelmemişti.Neden ikisinede olma dediniz kötü sonuçlarını gördünüzmü
Doktorun yaptığı burun güzeldi doğal değildi gurcan beyin kıkırdak cikintisi sorunu ile ilgilenmediğini öğrendim hatasını duzeltmiyor burnun bozulur diye. ben Muhammed dilbere ya da Mustafa karaca da karar verdim birine olucam

Son düzenleyen: Moderatör:
Mineli dikkatimi çekti her konuda Gürcan Aslan lafi geçince ona olma diyorsun herkese. Sebebini sorduğumda bir hastasiyla konuştum memnun kalmadı yazmistin. Buradaki her doktorun memnun olmayan hastası illaki vardır ama sen kafana göre yorum yaparak insanların hakkına giriyorsun gibi geliyor bana 1 kisiden duyduğun sözle. Ben 2 ay once Gürcan beye ameliyat oldum benden sonra yengem oldu ve duyduğum konuştuğum tüm hastaları memnun . Yalnızca doktorluk becerisi değil , beşeri yönden de çok rahat iletişim kurulacak, her kafaya takılan soruyu cevaplayan ve ilgili birisi. O yüzden bu denk geldigim kaçıncı yorumun bilmiyorum ama insanları yönlendirirken, olumsuz örnekleri açıklayarak anlatıp kararı karşı tarafa bırakırsan daha etik olur. Hayır ona olma demek ameliyat olmuş yada her hastasını görmüş de fikir beyan ediyor havası yaratıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.
Burnunu paylaş da arkadaş fikir edinsin

Burnunu paylaş da arkadaş fikir edinsin
Ben zaten kendisi ile özelde mesajlastim ve attım. Ki doktorumdan memnun oldugum halde ille de git demedim ama memnun olduğumu ihtiyacima cevap verdiğini söyledim

Ben zaten kendisi ile özelde mesajlastim ve attım. Ki doktorumdan memnun oldugum halde ille de git demedim ama memnun olduğumu ihtiyacima cevap verdiğini söyledim
Zaten konuştuğum bayanın burnu da fena değildi kıkırdak çıkıntısı sorunu vardı dusunsene burnuna dokunuyosun çıkan bi kemik ve fotosunda da belliydi revizyon yaparsam bozulur demiş başka doktora revizyon olacak ayrıca ben şahsen de burunları beğenmiyorum ucu hiç hoş değil sivri bıraktığı burunlar var bence en önemlisi burun ucu

Daha fazla araştırmaya mecalim kalmadı diyebilirim..İstanbulda olamıyorum Ankaradaki iyi doktorları araştırdım ve bu iki isimde karar kıldım..reklam yapmayacak olan ve bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Ramazandan hemen sonra olucam nasipse.
Ben Gürcan Arslan'a bir ay önce ameliyat oldum. Kesinlikli hastanenin en iyi hocası ve doğal bir burun istiyorsan Gürcan Bey'i tavsiye ederim.

Zaten konuştuğum bayanın burnu da fena değildi kıkırdak çıkıntısı sorunu vardı dusunsene burnuna dokunuyosun çıkan bi kemik ve fotosunda da belliydi revizyon yaparsam bozulur demiş başka doktora revizyon olacak ayrıca ben şahsen de burunları beğenmiyorum ucu hiç hoş değil sivri bıraktığı burunlar var bence en önemlisi burun ucu
Burun ucu konusunda iddiali gurcan bey aslında ve yaptığı burun uçları tas gibi sert değil hareketli. Bütün şekli isteklere göre değişir tabi ama benim gördüğüm burunlar genelde hep doğal duran hatta kendi sözü de sipsivri cimdiklenmis burun ucu fazla kalkmış burun ucu sevmiyorumdu. Dediğim gibi tercih meselesi doktor ama hep benzer yorumunu gördüğüm için dikkatimi çekti çünkü sonuçlarından çok memnun olan hastaları oldukça fazla.

Benim burnum su an sis ve netice bu şekilde olacak süreç tamamlandığında. Ben sonuçtan memnunum şahsen bambaşka biri yaptı beni.

Eklentiler

• wp_ss_20160413_0002.webp
    wp_ss_20160413_0002.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 735
Benim burnum su an sis ve netice bu şekilde olacak süreç tamamlandığında. Ben sonuçtan memnunum şahsen bambaşka biri yaptı beni.
Siz memnunsaniz sıkıntı yok ben sizi elestirmiyorum yorumlarınızı da okumuyorum doktorla ilgili uyarımı yaparım gerisi olmak isteyenin şansı

Siz memnunsaniz sıkıntı yok ben sizi elestirmiyorum yorumlarınızı da okumuyorum doktorla ilgili uyarımı yaparım gerisi olmak isteyenin şansı
Tabiki ben zaten uyarıya değil hep karsima cikan ona olma sozune takıldığım icin yazdım size. Kendi doktorum olunca onunla ilgili yazı dikkatimi çekiyor ister istemez :)

Diğer doktoru hiç araştırmadım ama gürcan beyi düşünüyorum bende. Randevumu aldım bakalım nolacak :) biraz ani bir karar oldu gerçi , ya araştırmaktan bıktım ya da ilahi birşeyler çekiyor :p hadi hayırlısı

Merhabalar ameliyat olma konusunda karar verdiniz mi Gürcan beye mi olacaksiniz

mrb canım. gürcan beye amelyat olduğunu yazmışsın, muayene ücretli mi bilgin var mı ?

mrb canım. gürcan beye amelyat olduğunu yazmışsın, muayene ücretli mi bilgin var mı ?
Hayir zaten odasinda gorusuyorsun kendisi klinik sefi olduğu için şefler in odalarinin olduğu ayri bir bina var orada görüştüm ben herhangi bir ucret odemedim. Ama gitmeden önce kendisi ile facebook üzerinden yada web sayfasi var sanırım oradan iletişim kurup numarasini alır konusursan iyi olur.

Back
X