Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası gurpinar buyukcekmece bakici

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

duru2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
781
21
118
Gurpinarda oturmaktayim.ev isinden anlayan,bir evin rutin islerini yurutebilecek,ben evde yok iken temizlik yapmayip kizimla ilgilenecek yarim gun çalışabilecek eve yardımcı ariyorum. Kizim su an 10 aylik. sabah 10 öğlen 2 arası benim için uygun duruma göre konuşarak saatler konusunda ayarlama yapılabilir.

Son düzenleme:
Merhaba,ben Büyükçekmecede oturuyorum ,aslen Kırgızistanlıyım ,1 çocuk annesiyim ,şu an bakıcılık iş ariyorum,isterseniz görüşebilirim.mail adresim ,makace82@mail.ru Mahabat ismim.

Merhaba uygunsaniz cuma günü görüşebiliriz. Yalniz ben daha cok ev isleri ve yemek konusunda yardimci olabilecek birini ariyorum. Öğretmenim ama su an calismiyorum kizima kendim bakiyorum. Biz uzun vadede calismayi dusunen birini ariyoruz ailemizden biri gibi olup iki tarafli memnuniyet olmasi durumunda uzun yillar bir yardimciya ihtiyacimiz olacak. Dedigim gibi sabah 10 ogleden sonra 2 ye kadar gunde 4 saat yani. Siz ücret olarak ne kadar talep ediyor sunuz?

Merhaba uygunsaniz cuma günü görüşebiliriz. Yalniz ben daha cok ev isleri ve yemek konusunda yardimci olabilecek birini ariyorum. Öğretmenim ama su an calismiyorum kizima kendim bakiyorum. Biz uzun vadede calismayi dusunen birini ariyoruz ailemizden biri gibi olup iki tarafli memnuniyet olmasi durumunda uzun yillar bir yardimciya ihtiyacimiz olacak. Dedigim gibi sabah 10 ogleden sonra 2 ye kadar gunde 4 saat yani. Siz ücret olarak ne kadar talep ediyor sunuz?

Merhaba,ben yemek, temizliginen anliyorum, ama temmuz augustos ayinda ara vermek zorunda kaliyorum, size surekli calisan birisi olmasi gerekmis.

Merhaba,ben yemek, temizliginen anliyorum, ama temmuz augustos ayinda ara vermek zorunda kaliyorum, size surekli calisan birisi olmasi gerekmis.

Merhaba temmuz ağustos tan sonra donecekseniz problem olmaz. Yazin iki ayligina baskasini bulabilirim gecici olarak.

Back
X