Gurur meselesi yaptım !!

yaa bu ayrılıgı isteyen benim
o çok direndi ayrılmamak için ben olmadıgını artık kısır döngü gibi barış ayrıl sıkıldıgımı felan söyledim
birde arkadaşlarımın dolduruşuna çokgedlim
şuan çok pişmanım o sözleri söyleyip onu kırdıgıma
ama o an okadar olgun düşünemiyosun
çok sinirlndim resmen çıldırdım
şimdi ben onu arayıp diyememki seni özledim sana söyledigim yalandı felan
hadi yalan oldugunu itirafettim vicdanımı rahatlattım
onunkiside rahatladı diyelim
ben onun sesini duyunca daha kötü olurum yaa
tam unutmaya çalışırken yani üstünden 1ay geçti
çok direndim unutmak için
offfff boşluktayım inanın çok kötü bi durum ...

kızlarr bugün çok düşündm
bütün gün yalnız kalmak istedim çıktım dolaştım..
okuluma da gitmedim ortamdan yeterince uzaklaştım
artık kendime gelmemin zamanı geldide geçiyoo
hergeçtigim yerde bi anımız canlanıyo ama
ben onu aramamaya unutmaya karar verdim
hem ben bırakmışım onu
onunda canını acıtmak istemiyorum ayrıl barış sonu yok gibime geliyo..
hayatıma çeki düzen vermenin zamnı geldide geçiyo bile..
vizelerim yaklaştı .artık kendimi derslerime verirsem onu daha az düşünecegim
UNUTACAGIM ONU...
tek istedigim bu..
inşallah dogru kararı vermişimdir pişman olmam ..
yorum yazan herkese çok teşekkür ederim ..hepiniz sevgiyle kalın..

eğer gercekten karar verdiysen unutursuna.s bu gönül kimler unuttu be tatlım:delphin: insan dioki unutamam onsuz olamam diosun sınra bi bakıosunki başka aşklara yelken açmışşsın:teselli:

Bence en başta ona hayatında kimse olmadığını ve onun canını yakmak için böle sölediğini açık yüreklilikle dile getir...[Tabi bunu söleyebilirsen]Söleyemezsen açıkça belli et hayatndakimse olmadığını...

Ve sonrada al karşına açık açık konuş...Anlaşamadığınız noktaları birlikte bulmaya çalışın...En etkili yol karşılıklı onun gözlerinin içine bakarak konuşmaktır...Ve tekrr başlarsanız bu konuştuklarınızdan sonra bu sefer adımlarını çok sağlam at ve ona öyle bişey hissettirki artık bu son denememiz ilişkimizin düzelmesi ileriye dönük ilerlemesi için...Ama bunu mutlaka hissettir ve kararlı ol...Bu sizin için son şans!!!

Ve sonucundada olmadığını görürsen bırak derim her ikinizde birbiriniz için uygun eş adayları değilmişsiniz ve her ikinizde başka ruh eşleri var...Umarımki yardımcı olabilmişimdir...Sana söyleyeceğim şuan için tek şey çok seviyosan şimdilik kalbini ilişkiye başlarsanız ise sadece ve sadece mantığını kullanmandır;)

Back
X