- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
5 yıllık bir iliski 2 yıllık bir nisanlilkk dönemi tekrar hatirlatmak adına söylüyorum beni seviyordu ama ilerde uzmemek için bitirdi ilişkiyi. Uzmemek istememesinin nedeni alkol , savurganlik ve benden önceki hayatını yani özgürlüğünü ozlemesi . Evlilik ona göre değilmiş. Neyse adam ayrıldı benden hemen birini buldu. 2.5 aydirda onla çıkıyor. Kadına hala beni sevdiğini beni unutamadigini söylüyormus sadece onada değil bütün çevresine . Gecede kız kardeşi msj attı abim seni çok özlemiş pişman olmuş diye. 2 gün sonra ama kızla yine gezme tozmada nasıl pişmanliksa . Ve ben bu ayriligimiz boyunca hiç rahat durmadim aradım küfür ettim . Ağladım sensiz yapamıyorum dedim . Dedim de dedim. Gururu son raaddesine kadar ayaklar altına aldım . Sonucmu üzüldugumle kaldım . Yemek yiyemiyorum. Uyku yok . Mide bitik hergün ağrısını çekiyorum. Çok şey aldı götürdü bu 3 ayda. Geziyorum tozuyorum . Arkadaşlarımla sürekli zaman geçiriyorum . Yeri geliyor tanımadığım kişilerle face de msj atanlarla konuşuyorum . Reel hayatta ise çok soğuk ve suratsiiz bir yapıda olduğum için yaklaşmaya korkuyorlar . Yakında hunimi alıp zil takip oynayacakmisim gibi geliyor. Allah aşk acısı cekenlere sabır versin.