gurur murur kalmadı bende

Ayy yok artık '' ben üzülüyorum diye face'e fotoğraf attırmıyor'' lafını yedin mi sen. 3. kızı kaçırmamak için müsade etmemiştir inanma böyle şeylere o_O

Yazdıklarını koplayadim duvarma her aklıma geldikçe bunu okumaliyim sanirim:)
Vay beee, ben neymisim dedim, saka bir yana bu olayla kendi deyerini de sakin olcme. Zaten deyerli oldugun icin adam seni bunca yil birakamamis, ama iste is ciddiye binince kaldiramiyacam demis sadece. Sakin ama sakin kendini zavalli olarak gorme. Kendini zavalli hale ancak kendin sokarsin konusahibim, baskalari deyil. Sakin unutma.

Bu erkek modelini bilen bana anlatsin gozunuzn yagini yiyim...

Adam seviyor adam unutamiyor adam orda burda anlatiyor ama adam adamliini yapip sevdiginin yaninda olmuyor...

Hah iste bu erkeki bana anlatin hacilar...

Iste canim ona erkek denmiyor.

Kendini cok akilli sanan sorumsuz, bencil insan sekline girmis yaratik deniyor.

Bana deseler ki gurur mu ,aşk mı? kesinlikle gururumu ayaklar altına almam.
Heleki sizin eski nişanlınız gibi biri için.yani bazen çok şaşırıyorum bazı insanlar körmü diye.

Yarın evlenelim dese hemen koşarsınız ve sonrasında bir ay olmadan ayrılırsınız.
ozaman acaba gurur mu öne geçer aşk mı?

Seni üzmemek için senin yıllarını alıp,başkasıyla istemeden seni özleyerek mi görüşüyor? Ne karakterli adammış be !
Canım seni gerçekten sevse alkolü bırakır.Seven insanın özgürlük gibi bi bahanesi olamaz. Yada ben çok savurganım canım bay bay deme gibi bi sebebi de olamaz.Yani bu adama tek damla gözyaşı değmez.
Ağlamışsın,üzülmüşsün gururumu ayakar altına aldım diyorsun ama bi bak aynaya kimin için bu çaba ? Kimin için değer ?
İstemediyse,gittiysee ve sırf canı istedi diye yaptıysa daha da yıpratma kendini.
Sen karakterinden ödün verme.Yine çıkar karşına başkası,yine seversin.Ama tanımadığın insanlarla sohbet ederek pişman olacağın şeylerde bulunma.Dünü değiştiremezsin ama bi bak bugüne.
Yok çok şükür pişman olabilecegim birsey yapmıyorum arkadaşca konuşuyorum . Ordan burdan sohbet ediyoruz

guzelim, hasta ruhlu bir sorumsuz. Ona buna boncuk dagitiyor. Konusahibini de nisanliyken biraktigi icin suclu oldugunu biliyor guyaaa kendini acindiriyor.
Zibidi.
Oyle erkekten hayir gelmez...evlenseler bile adamin gozu disarda olur.benim tanidigim bole bir cift vardi.8 sene sevgililik nisanlilik derken evlendiler.cocuk capkindi kac kere aldatti evlenmeden once.kiz kabul etti evlendi.adam eve bile gitmiyormus su an guya evliler ...bide vu kiz doktor yani mantikli olmasi gerekir ama boyle bir evlilik yapti...

Ayy yok artık '' ben üzülüyorum diye face'e fotoğraf attırmıyor'' lafını yedin mi sen. 3. kızı kaçırmamak için müsade etmemiştir inanma böyle şeylere o_O
Harbiden bak bu açıdan bakmamistim olabilir yapar o

Oyle erkekten hayir gelmez...evlenseler bile adamin gozu disarda olur.benim tanidigim bole bir cift vardi.8 sene sevgililik nisanlilik derken evlendiler.cocuk capkindi kac kere aldatti evlenmeden once.kiz kabul etti evlendi.adam eve bile gitmiyormus su an guya evliler ...bide vu kiz doktor yani mantikli olmasi gerekir ama boyle bir evlilik yapti...

Cok uzuldum kizcagiza. keske kendi deyerini bilebilseymis.

bu erkekler neden kendilerini geliştiremiyorlar yaaa hala aynı teraneler :KK51: ve asıl tuhaf olan şey de kadınlar nasıl yiyor bunları şu zamanda!

"seni seviyorum....ama ben pis alkoliğin tekiyim ben leşim sana layık değilim affet beni evlilik bana göre değil bebitom"(ama bu zat diğer taraftan da kolundan manitasını eksik etmeyen bir yaratık)

"seni seviyorum....bakma yanımdaki kızlara onlar beni buluyorlar acımdan kederimden naptımı biliyommu ben aşkparem"
(aynı zamanda bu zat gününü gün etmekle kalmayıp diğer kızın kafasını hala nasıl meşgul edebilirim diye uğraşır)

"seni seviyorum....ölüyorum bitiyorum aşkından ama sana çok değer verdiğim için yanına yaklaşmıyorum öyle uzaktan seviyorum soya fasülyem"
(bu cümleleri utanmadan sarf eden zat kız kardeşi olsun kankisi olsun diğer kızla ortak arkadaşı olsun kimi bulabilirse gider zırlar tıslar ve kızı hala deli gibi sevdiğini dile getirir.aslında ona inanmayan çevresi bu ısrarlara dayanamaz ve bıkkınlıkla esas kıza bunları anlatır sanki gerçekmiş gibi)

"seni seviyorum" cümlesi her söyleyenin ağzına yakışmıyor yaaa....o sihirli cümlenin anlamını katlettiler!:KK51:

bu erkekler neden kendilerini geliştiremiyorlar yaaa hala aynı teraneler :KK51: ve asıl tuhaf olan şey de kadınlar nasıl yiyor bunları şu zamanda!

"seni seviyorum....ama ben pis alkoliğin tekiyim ben leşim sana layık değilim affet beni evlilik bana göre değil bebitom"(ama bu zat diğer taraftan da kolundan manitasını eksik etmeyen bir yaratık)

"seni seviyorum....bakma yanımdaki kızlara onlar beni buluyorlar acımdan kederimden naptımı biliyommu ben aşkparem"
(aynı zamanda bu zat gününü gün etmekle kalmayıp diğer kızın kafasını hala nasıl meşgul edebilirim diye uğraşır)

"seni seviyorum....ölüyorum bitiyorum aşkından ama sana çok değer verdiğim için yanına yaklaşmıyorum öyle uzaktan seviyorum soya fasülyem"
(bu cümleleri utanmadan sarf eden zat kız kardeşi olsun kankisi olsun diğer kızla ortak arkadaşı olsun kimi bulabilirse gider zırlar tıslar ve kızı hala deli gibi sevdiğini dile getirir.aslında ona inanmayan çevresi bu ısrarlara dayanamaz ve bıkkınlıkla esas kıza bunları anlatır sanki gerçekmiş gibi)

"seni seviyorum" cümlesi her söyleyenin ağzına yakışmıyor yaaa....o sihirli cümlenin anlamını katlettiler!:KK51:
Çok tatlısın ya gülerek okudum ve ne acı ki hepsi gerçek . Ve hep yaşanılan şeyler benim yaşadığım gibi. Aslında farkındayız bal gibi de o türlü inanmak bizim işimize daha çok geliyor . Sadece tek istediğim bana cektirdigi kadar çeksin. O bana yeter.

Çok tatlısın ya gülerek okudum ve ne acı ki hepsi gerçek . Ve hep yaşanılan şeyler benim yaşadığım gibi. Aslında farkındayız bal gibi de o türlü inanmak bizim işimize daha çok geliyor . Sadece tek istediğim bana cektirdigi kadar çeksin. O bana yeter.

Kur'an da bunun yeri varmış..hangi sure bilmiyorum ama , bu dünyada başkasına zulmeden yaptıklarını çekmeden ölmezmiş!

Back
X