• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurur ...

Anlamadım bir iş yerinde insan onurunu kırıcı,hakaret ediliyor
Ve herkese yapılıyor kendinizle kıyadladığınız yakın arkadaşına da ve sadece sen. Tepki veriyorsun
Başka birilerinin hiç tepkisi olmuyor
Bence iş yerindeki insanlarda bir tuhaflık var
Birim değiştirmeyi bırakın işten ayrılın

Sürekli tepkisellikte seni yorar, anlaşılma, boyuta taşır
Evet yoruyor ama iş evime cok yakın maaşı da iyi oyuzden ayrilmak istemiyorum ailemde uzulebilir

Kariyer basamaklarını hızlı çıkanlar hep politik olanlardır.Ben sürüne sürüne çıkarken az sövmedim içimden bu düzene :olamaz:
Ama şu da varki sana şimdi az alttan al, politik ol desek de yapamazsın
Karakter meselesi
Evet benim yapımda hic alttan alma yok malesef biri karşımda dik dik konuştu mu bende dikleniyorum. Dediginiz gibi yapı meselesi

İnsanlara özellikle şirkettekilere karşı buz gibiyimdir. işimi iyi yapıyor muyum yapıyorum, ortak kararlara saygı duyuyor muyum duyuyorum, kimsenin arkasından dedikodu yapmıyorum, kendi halimleyim. o yüzden insanlar çekiniyorlar benden. pişman mıyım hayır. Soğuk, korkulan olmak iidir. özellikle de şirket gibi yerlerde.

gerekmedikçe işyerinde sevmediğim insanlarla asla konuşmam , ve arkamdan da yüzümede çok kendını begenmişsin derler ,

Back
X