• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzun Tekimiyim...

thankKYU

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
13
0
16
İstanbul
Aferim Bana...

Gurur benim vazgeçilmezim sanmıştım... Hayatımda sadece bir kişiye gitme demiştim... Değişmiştim... Buz gibi olmuştum bütün duygularım gitmişti...Şimdi ne değişti neden söyledim ona...

Seni Seviyorum benim için basit olmayan bir cümle ve ben bir çırpıda söyledim...

Buraya yazdım arkadaşlarımla konuştum.. Hiç kimse söyleme dedi...

ama kalbime o sözü geçiremedim işte...

Ve bana verdiği cevap: beni sevmen için yeteri kadar tanıdığını sanmıyorum...neyimi seviyorsun saysan birkaç tane...Senin sevmen işte bukadar.. Gençlik çarpıntıları bunlar bir zaman sonra geçer...

Benim yerimde başkası olsa... Daha aramaz sormaz.. ama kafamda sorular eksikti.. Bana doğru düzgün bir cevap vermemişti.. Ve sordum yine bir kenara bıraktım kendimi... Bana karşı içinde birşeylar varmı dedim...

Kalbim İki sene öncesi gibi değil artık . şimdi kalbim katkatı dedi... Oda bütün erkekler gibiydi işte unutamamıştı geçmişindeki kızı...

Ve hala Acıyor içimde biryerler... onu kaybedemezdim... uzaktanda olsa arkadaşımda olsa yanımda olmalıydı... Arkadasmıyız dedim.. tabi dedi.. arkadaşız...

Sadece ben msj çekiyorum nasılsın diye... Onun umrunda olmadığımı bile bile... merak ediyorum işte ne yaptı nerelere gitti. Günü nasıldı hastamıydı değilmiydi...

Çünkü ben hep onunla hayaller kuruyorum.. Şarkı dinlerken onunla dans ediyorum..onunla yemek yapıyorum hayallerimde.. onunla yürüyorum sanki yolda.. onunla yaşıyorum herşeyii..çünkü ben onun geleceğim olmasını istiyorum...Sadece onu değil arkadaşlarınıda seviyorum... Onun sevdiği yemekleri... gittiği yerleride seviyorum.. ve ben onu bukadar severken... kafana takma deyişi kalbimi yoruyor...

Yazılar yazıyorum... onun resimlerini kesiyorum yapıştırıyorum.. her bir anısını yazıyorum defterime..

Onun la gururumu unutuyorum.. Hep onun için dua ediyorum...

Ama unutmalıyım...Unutmak lafını bile yakıştıramıyorum kendime...

Aramamalıyım..sormamalıyım...

Ve bir söz vermeliyim kendime...

Bugün pazartesi Yeni bir başlangıç yapmalıyım...

Mesela Fotoğraf çekmeye başlamalıyım...Resim yapmalıyım... Spora gitmeliyim... Yeni bir dil öğrenmeliyim.. Onu unutmayalım...

Ve bugun pazartesi yine aynı sözler yine ertelemeler..

Bu yaşadıklarımın ne olduğunu bile bilmiyorum...Zamanın geçmedinden nefret ediyorum.. Geçerse gider diye korkuyorum...

İlk önce şunu söyleyim sana sen gurursuz değilsin. Sadece karşındaki insan her daim olduğu gibi odunun teki ! Kusura bakmada o söylediği sözler sevmiyorsa bile böyle söylememesi gerekiyordu ..

Zaman ver kendine yeni bir şeyler bul. Düşünme aklına gelince hemen hareketli müzik aç dans et oynaa ben öyle yapardımm :))

Söz günü ayrıldım bende bundan daha kötüsü olamaz inan bana ama bak üzerinden tam 5,5 ay geçti ve ben onu unuttum ! Şimdi ölse umrumda olmazz ..

Sen önemlisin ve değerlisin insan kendi değerini kendisi belirler unutma canımm üzülme artıkk :16:

İlk önce şunu söyleyim sana sen gurursuz değilsin. Sadece karşındaki insan her daim olduğu gibi odunun teki ! Kusura bakmada o söylediği sözler sevmiyorsa bile böyle söylememesi gerekiyordu ..

Zaman ver kendine yeni bir şeyler bul. Düşünme aklına gelince hemen hareketli müzik aç dans et oynaa ben öyle yapardımm :))

Söz günü ayrıldım bende bundan daha kötüsü olamaz inan bana ama bak üzerinden tam 5,5 ay geçti ve ben onu unuttum ! Şimdi ölse umrumda olmazz ..

Sen önemlisin ve değerlisin insan kendi değerini kendisi belirler unutma canımm üzülme artıkk :16:

Tşk. Açıyorum müziği bağıra bağıra söylüyorum şarkıları sonra tam mutluyken aklıma geliyor böyle boğazıma takılıyor.. Tabi Senin daha zordur.. yaşanmış şeyler var... İnşallah bende iyi olacağım

Tşk. Açıyorum müziği bağıra bağıra söylüyorum şarkıları sonra tam mutluyken aklıma geliyor böyle boğazıma takılıyor.. Tabi Senin daha zordur.. yaşanmış şeyler var... İnşallah bende iyi olacağım

Nolursa olsun umudunu kaybetme,, o zaman her şey biter.

Ruhunu dinlendircek aktiviteler yap,, küçük ama sana mutluluk, huzur verecek şeylerr ..

Back
X