• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururum kirildi cok uzgunum

kizilca kiyamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.577
642
173
44
Evet toz kondurmadigim esim pot ustune pot kiriyor artik bende mutsuz bir kadinim esi tarafindan

cok mucadeleler verdik cok ugrasdik ve ikimiz asi dik basli insanlardik hep bir mucadele icindeydik buna ragmen

iyi gecinir avuc dolusu kahkalarimiz olur birbirimizle ugrasmaktan zevk alirdik

delicede severdik birbirimizi ikide bebegimiz var 22 aylik ve 7 aylik olacaklar.

hayat mucadelesiyle cok yiprandik benim sinirlerim cok yiprandi annemi kaybettikten sonra bir bosluktayim zaten

rahat rahat yasini tutamadim hep dunya isleriyle ugrastim arti bebeklerim hic kendime ozel bir zaman ayirip

ruhumu toparlayamadim dolayisiyla sinirlerim yiprandi iyice.

esim her hatasinda guzelce konusur kirildigim yonleri sakin bir dille anlatir uzuntumu belli ederdim

o'da ozur diler sarilir saklabanliklar yapardi

ama bu son zamanlarda ben ne zaman kizsam uzulsem sessizce oturup tepki vermiyor

hatali olsa bile! bende dayanamayip once kiziyorum sikayet ediyorum onu ona sert bir dille

sonra oturup agliyorum ve bebeklerim var diye istedigim tepkiyi veremiyorum
(iyikide vermiyorum o an bagirip cagirip bri seyler kirmak istesemde yapamiyorum)

ve son olay soyle gelisti: esime aksamdan haber verdim sabah uyanmayacagimi aksamdan cantasini hazirlayacagimi
tamam dedi sabah kalkti ben yari uyanigim ama haberi yok geldi yatakta sarildi optu isine gitti
gun icindede aradi aksam eve geldi yorgun gitti banyosunu yapti ben yemekleri yapiyorum bu arada
beyfendi rahatca yemegini yesin diye onceden kizimi doyuruyorum. neyse geldi yemekten once biraz dinlemek istedigini soyledi
iyi tamam bilgisayarin basina gecti
ve bana "bu kim" diye bagirdi kim kim diyerek yanina geldim ve acik olan face sayfamda birisi "kimsin" diye yazdi bir adam
yeni eklenmis ben ona arkadaslik gondermisim ve bir saat once kabul etmis ve kimsin diye yaziyor
esimde asil sen kimsin diye yazdi cevap gelmedi neyse sinirli sinirli engelledi sildi ve ben yaninda otururken face gecmisine bakiyor
yazismalarimi okuyor kuzenlerimle arkadaslarimla kontrol ediyor kisa kisa
ne yapiyorsun dedim ne biliyim sana sormali dedi
ne yapmisim dedim :)
canimi sikma git basimdan dedi
dedim benim yanimda oturup birde acigimimi ariyorsun?
cevap yok
sinirlendim devam ettim yemege ama gururum oyle bir kirildiki
hirsimi alamayip gittim bagirdim cagirdim bu ne kustahlik bu ne terbiyesizlik sen nasil acigimi ararsin o kadar ugrasip didiniyorum bunu
nasil yaparsin diye
ses cikartmiyor burnundan soluyo
sonra gitti yatti
on saat tozun topragin icinde calisiyor agir makinalarla kiyamadim gittim kaldirdim biraz konustum
sesini cikartmadan geldi yemegini yedi
kuru bir eline saglik
ve surati yine ayni
sanki kotu bir sey yapmisim gibi
sabrediyorum olmuyo gozune bakiyorum olmuyo bende saydim doktum icimi herseyi karistirdim
ne cantasini hazirlicam ne yemegini yapacam bu muameleyi gordugum icinde bir kac isimi hal edip
persembe gunu babamlara gidecegim

Face 'de kendi kendine eklemeler oluyor. Ben de birilerini eklemisim guya. Kendi kendine eklenmis diyorum da inanmiyorlar bazen. O da oyle sanmis iste, cok buyutmeyin. Yoksa daha da uzar.

Lütfen fevri davranıp ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın...Sizi çok iyi anlıyorum ben de kimi zaman kızıyorum bir sürü laf diyorum sonra acıyorum karşımdakine pişman oluyorum bişe olmamış gibi davranıyorum..Ama biraz sakin olun,belki ardarda gelen hamileliklerden ve annenizin kaybından dolayı bir ruhsal gerilim yada değişim yaşıyorsunuz..Bu olay da patlama noktası oldu sanki,belki bir psikoloğa görünseniz size yardımcı olabilir,yası mı bile tutamadım dediniz ya konuşmak illaki iyi gelir..
Konudakî tartışmaya gelecek olursak açıkçası eşinizin tepkisini ben çok da olağan dışı bulmadım,yani benim eşimin face adresine de bi kız eklenmiş olsa ve kimsin diye sorsa belki ben de aynı tepkiyi verirdim..Diğer yaptığı şey işe açığını aramaktan çok başka ne var merağı bence evi terkedecek kadar büyük bişe değil..Ayrıca bu aralar face. de oluyor öyle şeyler yani kendi kendine arkadaş ekliyor,virüs kaynaklı mı bilmiyorum ama eşinize söyleyebilirsiniz belki içi rahat eder :)

orasini hic anlamadim zaten hatta soyle oldu

ocak 2012'de selam yazmis adam bana ben cevap vermedim
ve hemen hemen her uc ayda yada her alti ayda
bir selam vermis
agustos 2012'de : musait bir zamanda arayabilirmisin yazdi
ve nisan 2013: kimsin diye yazdi
ve bildirilerde 46 dakika once arkadaslik istegimi kabul etmis diye bildiri geldi :)
cik isin icinden benim hic yazmam gorulmuyor adam bir seneden beri ara ara "selam" yazmis
diyor nasil haberin yok listem oyle kalabalikta degil o herifi gormedimde hic
bende izahini yaptim
kendime guvenim tam bir terbiyesizligim soz konusu olamaz ODA BUNU BILIYOR VE SORGULADI !!!!
BEN BUNA KIZIYORUM
bahane arar gibi bir sey degilmi bu?

Lütfen fevri davranıp ilerde pişman olacağınız şeyler yapmayın...Sizi çok iyi anlıyorum ben de kimi zaman kızıyorum bir sürü laf diyorum sonra acıyorum karşımdakine pişman oluyorum bişe olmamış gibi davranıyorum..Ama biraz sakin olun,belki ardarda gelen hamileliklerden ve annenizin kaybından dolayı bir ruhsal gerilim yada değişim yaşıyorsunuz..Bu olay da patlama noktası oldu sanki,belki bir psikoloğa görünseniz size yardımcı olabilir,yası mı bile tutamadım dediniz ya konuşmak illaki iyi gelir..
Konudakî tartışmaya gelecek olursak açıkçası eşinizin tepkisini ben çok da olağan dışı bulmadım,yani benim eşimin face adresine de bi kız eklenmiş olsa ve kimsin diye sorsa belki ben de aynı tepkiyi verirdim..Diğer yaptığı şey işe açığını aramaktan çok başka ne var merağı bence evi terkedecek kadar büyük bişe değil..Ayrıca bu aralar face. de oluyor öyle şeyler yani kendi kendine arkadaş ekliyor,virüs kaynaklı mı bilmiyorum ama eşinize söyleyebilirsiniz belki içi rahat eder :)

sakinlestirmek istediginiz icin tsk ederim
normal sartlarda olsa belki bu kadar tepki vermem
hatta geyige vurur gulerdim
ama benim annem oleli 42 gun oldu
ve maddi manevi sorunlar yasiyoruz
mucadele ediyoruz
o kadar islerle ugrasiyorum ki ev isleri ve cocuklar haricinde bankada olan buyuk bir karisikligi duzeltmeye calisiyorum
her gun ariyorum dil dokuyorum
babam yalniz kaldi ona destek oluyorum iki kizimi alip hafta ici trene binip aksam geri donuyorum hafta sonu esimle gidiyoruz
babam yanimiza gelmek istemiyor onun orda olmasi canimi yakiyor cunku annemin vefat ettigi gun babam hastahaneye yatti
sonra iki ablamin vefasizliklari yakisiksiz hareketleri annemin vefatindan sonra
bunlar beni cok etkiledi
bunca bugranin bunca derdin arasinda bunu nasil cikartir bana moral olmasi gerekken destek olmasi gerekken
suclu oldugu zamanlar bile uste cikmayi basardigi gibi (ufak tefek olaylarda) birde boyle bir hareket cok dokundu kanima

facebbok kendiliğiden arkadaşlık isteği mi gönderiyor bu facebook iyice saçmaladı ya sinir oluyorum kapatıp açıyorum sürekli o yüzden . senin eşin sana güvenmiyor bence nedense böle birşey hissetmiş ve bakmış araştırmış güvense bakmazdı yani . nedeni konusunda fikrim yok . ama evi terk edicek bir durum yok ortada .bence fazla tepki veriyorsun . sende eşinin faceinde aynı şeyi görsen şüphelenirdin

Canım sen yanlışlıkla istek göndermiş olmayasın,belki fark etmemişsindir.Yaşadıklarına çok üzüldüm,başın sağ olsun bu arada.

Kızılca sen gerçekten harbi bi kadınsın, orda yaşayan bi arkadaşın eşini aramıştın öbür konudan biliyoruz hepimiz takdir ettik seni.

Konuna gelince, eşin haklı. Allah aşkına durup bi düşünün senin gibi bir sürü konu açan kadın oluyor burda, ama şüpheye düşülen kişi koca. Şimdi burda bi üye konu açsa dese ki eşimin face sayfası açıktı birini eklemiş kadın kabul etmiş ben sordum eşim aşırı tepki verdi sen bana nasıl güvenmezsin açığımı mı arıorsun bilmem ne diye hepimiz saydırırdık bu adama kesin bişeyler karıştırıyor üste çıkmak için bağırıyor bi açığı olmasa sen bana nasıl güvenmezsin filan diye çıkışmaz vs vs.

İşin o tarafından düşün, eşlerimizden ufacık şeylerde bile şüpheye düşebiliyoruz hepimiz.

Kimi diyo ki yok bana sarılmadı, yok face i göstermedi, yok sordum bağırdı bilmem ne adamlara saydırıyoruz burdan. Ne dersen de bence eşin de çok haksız sayılmaz, kaldı ki çoğu tahammülsüz erkek gibi sana saygısızlık da etmemiş küfür de etmemiş var o..pu karı sen kimi ekliyosun kiminle fingirdiyosun filan diye. Sadece susmuş, surat asmış o kadar. Öyle kocaya şu zamankilere bakarak kurban olunur şahsi fikrim.

Git kocişinin içini rahatlat, istersen hep sende kalsın face hesabım çok önemli değil benim için, rahatlayacaksan o adamla da konuşabilirsin de sakin bi ses tonuyla. Zaten ortada bişey olmadığını anlayınca yumuşar.:16::16:

bencede eşini o kadarda haksız görme, yani evet sen zor günler geçiriyorsun sanada kolay değil içinde bulunduğun durum fakat aynı şeyi sen görmüş olsaydın face de inanki sende üzülürdün surat yapardın eşine

biraz kafanı toparla, bilmiyorum emziriyormusun ama melisa çayı falan iç sakinleştirir seni

annene allah rahmet eylesin ayrıca, bende babamı kaybettiğimde bir süre çok asabi oldum eşimle kavgalarımız oldu fakat bunlar gelip geçici durumlar bunu asla unutma,

sürekli ya sabır çek, psikolojik olarak çok işe yarıyo sakinleşmek için farklı yöntemlerde var ayrıca nefesini alıp verme gibi

aman kızılca
aman olabılır bısey bu ne babanlara gıtmesı ya yokkı bu kadar buyutulcek bısey bence ortada canım
herhalde skaınlemısındır kım olsa aynı tepkıyı verırdı esın yerıne y de olsa x de olsa

bazı hackerlar şifreyi kırıp sizin facebook unuza girebilir ve arkadaşlık isteği gönderebilir, birşeyler paylaşabilir farkına bile varmazsınız; eşinize bunun hacker olabileceğini söyleyin bu işler çok yaygın olmaya başladı, bu arada sizin durumunuz zaten çok zormuş Allah yardımcınız olsun diyorum, eşinize hem kızdım hem üzüldüm aslında yani güveniyordur size iki çocuk annesisiniz fakat işte sevgi bu kıskançlık olmadan olmuyor, siz de görseniz siz de sorardınız muhtemelen ama erkekle kadının tepkisi bir olmuyor işte hiçbir zaman, güvenmiyorsan hesabımı kapatıyorum deyip tekrar güvenini sağlayabilirsiniz, o zaten hatasını anlayacaktır bir süre sonra olay günü bu tepkiyi vermesi normal gibi ama siz çok yıpranmışsınız kendinizi açıklamak zorunda bırakılmak bile yormuş sizi, dediğim gibi kapatmayı teklif edin birde hacker olayını anlatın benim kız kardeşimin başına geldi ben ancak onun face ine girip engelleyince şikayet edince ve şifresini değiştirince kurtuldu kız, üstelik adam başka şehirde ve hiçbir bağlantısı yok nerden bulup ekledi aklımız almadı, kardeşimde sohbette görünce uyandı bu kim ya diyerek, şifrenizi değiştirin birde o kişiyi faceden şikayet edin eşiniz de görsün bunları yaptığınızı

ablamla başkasına fark etmeden tanımadıgı birine arkadaşlık yollamış
fark edince hemen hesabını dondurmuş:1:
sonra bende açtım istegi iptal ettim
belki dalgınlıkla olmuştur
zaten eşin adamı tanımıyorsa sorun yokki
eşin akrabalarını aileni biliyordur
tanımıyorum dersin olur biter
yazışmalarda ortada çok garip bi durum yokki canım

kendini eşinin yerine koyup düşün sende olsan surat yapardın içine bir kurt düşerdi bozulurdun.kaldı ki eşin çok abartılı bir tepki de vermemiş ne sinirli kaba saba erkekler okuyoruz bu sitede ve çevremizde de görüyoruz.bence olayı daha fazla büyütme canım zor dir dönemdesin çocuklarında küçük yoruluyorsundur eminim ama fevri davranma eşinle sakince konuş:31:

bence yanlışlıkla göndermişsindir isteği, sana yazıyomuş arada profiline bakarken tıklamış olabilirsin. o kadar kolay yapılabilecek bir hata ki. özellikle telden giriyorsan.

bence eşine açıklamanı yap. hala inanmıyorsa o zaman kızarsın.

ayrıca başın sağolsun. ne olursa olsun eşinin bu durumda daha anlayışlı olması gerekir.

Eşinin böyle birşeyle karşılaştığında tepki vermesi normal değil mi.
Bence normal, ben eğer eşimle ilgili böyle birşeyle karşılaşsam aynı tepkileri verirdim.
Eşin ayrıca seni suçlayacak ağır kelimeler etmemiş.
Benden nasıl şüphelenir psikolojisine girerek tepkiler vermişsin,
ama bu hassas bir konu, güven ince bir çizgidir, bana göre %100 güven diye birşey yoktur,
insanın böyle bir durumda tepki vermesi, hatta içine kurt düşmesi çok insanca bence.
Keşke durumu daha sakin izah etseymişsin ilk etapta.

Back
X