Gusül abdesti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Merhaba arkadaşlar.Gusül abdesti aldıktan sonra banyodan çıkınca vücudumuzda herhangi bir yerin kanaması halinde abdest bozulur mu?? Bir de gusül abdestinden yarım saat ya da bir saat sonra normal akıntının gelmesi bozar mı abdesti?Bu konuda bilgisi olan var mıdır varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar.Gusül abdesti aldıktan sonra banyodan çıkınca vücudumuzda herhangi bir yerin kanaması halinde abdest bozulur mu?? Bir de gusül abdestinden yarım saat ya da bir saat sonra normal akıntının gelmesi bozar mı abdesti?Bu konuda bilgisi olan var mıdır varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Hayir canim ikisi de gusle zarar vermez. Sadece namaz abdesti alman gerekir.

Cnm gusul abdesti aldıktan sonra biryerinin kanaması mesela el kol vs gusul abdestini bozmaz ama normal namaz için alınan abdesti bozar yine gusulden sonra gelen akıntı gusulu bozmaz ama normal abdesti bozar...

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
gusulü bozmaz,namaz abdestını bozar..

Cnm gusul abdesti aldıktan sonra biryerinin kanaması mesela el kol vs gusul abdestini bozmaz ama normal namaz için alınan abdesti bozar yine gusulden sonra gelen akıntı gusulu bozmaz ama normal abdesti bozar...

gusulü bozmaz,namaz abdestını bozar..

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Benim kanayan yer özel bölgemdi.Temizledikten sonra abdest aldım çıkınca kanadı herhalde dediğiniz gibi bozulmaz.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.Benim kanayan yer özel bölgemdi.Temizledikten sonra abdest aldım çıkınca kanadı herhalde dediğiniz gibi bozulmaz.

Yok cnm bozulmaz için rahat olsun.

adet kanaman devam ettıyse gusül bozuldu..

yok başka bı kansa bu namaz abdestın bozuldu..

gusül sadece adet kanamasında ve cınsel ılıskı yasadıgında bozulur..

adet kanaman devam ettıyse gusül bozuldu..

yok başka bı kansa bu namaz abdestın bozuldu..

gusül sadece adet kanamasında ve cınsel ılıskı yasadıgında bozulur..

Yok adet olmadım daha sadece özel bölgemi temizlemiştim.
O zaman bozulmamıştır dediğiniz gibi :)

Merhaba ben normalde mahrem yerimi abdestim varken mahrem yerime bakmadan traş olursam gusul abdest bozulurmu

Hayır gusül abdestti bozulmaz normal abdest bozulur sadece kan ile akıntıda aynı

Kann bozar diyorsunuzda kime neye göre
Hayır efendim vücudun regl benzeri kanamaları hariç vucutta kanayan herhangi bir yerinden abdest bozulmaz bazı mezheplere göre :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X