Yün ve pamuk. Pamuk olan şu satenden süslü püslü oluyor ya onlardan o da sökülür mü?Pamuk mu yün mü hazır yorgan mı?
Vakumlu hurca koymayı düşünüyorum keseleri de o şekilde içine atsam faydası olur mu?Naftalin yerine kuru lavantanın içine aspirin ezip keselere koyun .
Bunu yorgan ve halılarınız için kullanabilirsiniz.
Hem güveyi engeller hem mis gibi kokar
Sabun güve olmasını önlemek alınan önlemlerden değil mi? Değilse sabunda olur her türlü öneriye açığım :)Güve için vardır alternatif çözümler.
Ben sabun falan koyuyorum yorganların içine.
Bide vakumlu şeylerde saklasan bence güve degil hiç bişey giremez.
Kışın bizim burda elyaf yorganla yatılmazki canım donarız. Yün yorganı da korur mu? Bir de hurçları nerden alıyorsunuz? (milyoncu, ev yapı marketler)Vakumlu hurclar bu is icin bire bir.. ben her yil vakumlayip yataklarin altinda sakliyordum bu yil benim minnak kedisim tirnaklariyla hasat etmis ama yine de mis gibi kalmislar, siddetle oneririm.. bir de boncuk elyaf turu yorganlar guvelenmiyor genelde..
Olur koyabilirsiniz :)Yün ve pamuk. Pamuk olan şu satenden süslü püslü oluyor ya onlardan o da sökülür mü?
Vakumlu hurca koymayı düşünüyorum keseleri de o şekilde içine atsam faydası olur mu?
Sabun güve olmasını önlemek alınan önlemlerden değil mi? Değilse sabunda olur her türlü öneriye açığım :)
Kışın bizim burda elyaf yorganla yatılmazki canım donarız. Yün yorganı da korur mu? Bir de hurçları nerden alıyorsunuz? (milyoncu, ev yapı marketler)
Bir yorgan için kaç kese koymam lazım? :)Olur koyabilirsiniz :)
Kesenin boyutu büyük olursa 1 adet yeterBir yorgan için kaç kese koymam lazım? :)
Yün ve pamuk. Pamuk olan şu satenden süslü püslü oluyor ya onlardan o da sökülür mü?
Vakumlu hurca koymayı düşünüyorum keseleri de o şekilde içine atsam faydası olur mu?
Sabun güve olmasını önlemek alınan önlemlerden değil mi? Değilse sabunda olur her türlü öneriye açığım :)
Kışın bizim burda elyaf yorganla yatılmazki canım donarız. Yün yorganı da korur mu? Bir de hurçları nerden alıyorsunuz? (milyoncu, ev yapı marketler)