Güven Bana Programı

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhaba kızlar gene ben :)

Atv'de ''Güven Bana'' adında bir program var muhakkak görmüşsünüzdür . İşte o yarışmaya başvurmuştum . Dün aradılar mülakata çağırıyorlar . Ankara'da yaşıyorum ben . Ailemle konuşmadan bir şey söyleyemeyeceğimi ilettim . Konuştum , duruma baktım ve pazartesi İstanbul'a mülakata gitmeye karar verdim . Ama sıkıntı şurda beni aradıkları numara sürekli meşgul çalıyor ve ulaşamıyorum . Bir bilen varsa nasıl ulaşabileceğim konusunda bana yardımcı olabilir mi acaba :(

(Atv'ye mail de attım bugün dönüş olmadı )

Merhaba kızlar gene ben :)

Atv'de ''Güven Bana'' adında bir program var muhakkak görmüşsünüzdür . İşte o yarışmaya başvurmuştum . Dün aradılar mülakata çağırıyorlar . Ankara'da yaşıyorum ben . Ailemle konuşmadan bir şey söyleyemeyeceğimi ilettim . Konuştum , duruma baktım ve pazartesi İstanbul'a mülakata gitmeye karar verdim . Ama sıkıntı şurda beni aradıkları numara sürekli meşgul çalıyor ve ulaşamıyorum . Bir bilen varsa nasıl ulaşabileceğim konusunda bana yardımcı olabilir mi acaba :(

(Atv'ye mail de attım bugün dönüş olmadı )
Hadi hayırlısı hakkında gece arasan yinemi meşgul olur ki acabaa..Pazartesi mülakat var dedilerse git bence aradınız dersin.Bişey olmaz gibi geliyor sonuçta aramış ve çağırmışlar.

Nasil ulasacaginizi bilmiyorum ama ben programin verdigi mesaji cok ama cok yanlis buluyorum. "Birlikte yola ciktigin arkadasini satip, verdigin sozlerden donersen daha cok kazanirsin" i ogretiyorlar resmen :20:

Telefonla ulaşamazsanız bence İstanbul'da ATV binasına gidin durumu anlatın birilerine yönlendirir yardımcı olurlar diye düşünüyorum sonuçta mülakata çağırmışlar.Mülakat ATV binasında değilse de bir bilen çıkar belki:31:Şansınızı deneyin bence:)

İstanbul'da yaşıyor olsam 1 dk bile düşünmem ama Ankara'dan çıkıp net bir şey olmadan gitmek tuhaf geliyor .

Bir kaç sefer ATV'yi arayayım olmazsa bakalım ne olacak :)

Çıkarsam tabiki haber veririm:) burda birlikte izleriz:)

Sorulara beraber cevap veriyorlar.
Sonra biri hemen basıp tüm parayı alıp gidiyor.:27:
Ben olsam korkumdan o almasın diye bi milyarda basar giderdim :27:
Ödleğim napayım :9:

Ben varım katıldım programa ne mi kazandım ayıp olur söylersem hiç gidip katılacak bir yarışma değil.
Güven bana ile aynı gün kim milyoner olmak isterden aradılar ona değil bu dandik programa gittim
Beşiktaşta bir otelde yapıyorlar görüşmeyi
Sen cevapla cevapla öteki parayı götürsün bide çok pişmanım demesi yok mu çakacan ağzına iki tane
Adaletsiz bir yarışma gitme.
benden sana tavsiye. canlı paraya ve kenan ışığın programına başvur kendini heba etme.

Son düzenleme:
Back
X