Bir bucuk yildir cikiyoruz . Aramizda hep cekismeler olurdu alttan alan taraf bndm barisrdk askere gitti geldi bekledim askerden once erkek arkdslrm vardi konusmama bisey demezdi askerlik donemnde feysten bi erkek normal bisey yazdiginda cevap verirdm arkdsm dye sonra kiziyo diye tum erkekleri sildim . Mezunyette erkek arkdsm vrdi tandk foto cklmk istdi tam kep aticktk tamam deyip cekildm bunu feyse atmis arkds orda sevglm askerdeydi o zaman guvenini kaybettim askerden geldi unv basladim kavgalrmzn arasindan uzun bi zmn gecti tayt gymeme kzmaya basladi . Yeni tayt aldim onu gyp okula gttm o gun deli patlama oldu ertesi gun baristik ve bzm okuldn bi cocuk bni eklems bnu gordgnu km olduunu sordu bnde arkdsmn arkdsi numrmi istedi vrmedm ddm snra dhada koprdu senin nedn gsl gyndiin anlasldi akillanmazsn sen die . Ogun birsuru sey soyledi artk sna sadik olmycam yaticam gezicem gibisnden snra kabulm ayrlmam dedm snra aradi hafiza kartmi ver bekliorum dedi bende getrmem dedm gt arkdsna yatin kadnlrla dedm snde git yat die bunun argosunu yazamycm smdi soyledi bi saat snra ozur diledi ben bitirdm ertsi gun feyste iki tne kiz eklems aradm ne kdr nyetin varms dedm nasl oluoms dedi yapma gyme diorm inadna giyiosn ben ayrlmasydm bskasi sni alckti ztn ddi snra barstk o gun okuluma geldi ne istesem ypti artk sna guveniorm tayt giy dedi bgn aradm sordm gyeblrmym die tamam dedi az once konustk ben bu mevzu yuzunden sndn ayrldm hla tayt diosn dio isten cikicam goruceksn sosyal ortm yapcm sen anca bundn anlrsn dio bi turlu guvenini.kazanamiyorm sizce sevgidenmi yapiyo kacmaya yermi ariyo