güven eksikliği..

yenibirkadin

ssoossyyoolloogg
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
190
5
68
İstanbul
bugn sevgilimin aslında bana sandıgım kadar guvenmediğini farkettim.. hepde bunu farketmeme facebook sebep oldu..!
benim durumumda olan var mı.. bu durumda ne yaptıgınızı ogrenmek istiyorum cok sinirliyim cok hemde..

kapatin bu gereksiz facebook sayfalarini olsun gitsin.... son zamanlarda huzursuzlugun ana temellerinden bir olmaya basladi bu sosyal paylasim siteleri....

ağzını aramış olabilir ama cidden facebok artık çok gereksiz kapat gitsin inan bana kafan daha rahat oluyor

kapatin bu gereksiz facebook sayfalarini olsun gitsin.... son zamanlarda huzursuzlugun ana temellerinden bir olmaya basladi bu sosyal paylasim siteleri....

ağzını aramış olabilir ama cidden facebok artık çok gereksiz kapat gitsin inan bana kafan daha rahat oluyor

arkadaşlarıma ben de aynen katılıyorum.
aslında facebook insana güvensizlik vermez.fakat istedğin kadar güven,insan hep bir acaba yaşar..
2007deydi sanırım facebooku ilk açtığım tarih.
geçen yıl kapadım.sadece 5dklığına açar arkadaşlarım nasıllar diye bakar kapatırım.
liseden bir arkadaşım aradan seneler geçmesine rağmen(üstelik doktor oluyor bu yıl) bana yazın kısa süreliğine açtığım bir sırada durup dururken ağıza alınmayacak küfürler etti.
herşey olabilir,ne gerek var başka insanlar için huzur kaçırmaya,değil mi?:34:

Açıkçası ben senin yerinde olsam kapatmazdım facebook u. Orasıda sosyal bir ortam ve senin yakından tanıdığın kişilerle paylaşım yaptığın bir yer. Sana şimdiden böyle küçük basi birşeyden güvensizlik cümlesi kuran adama mukafat değil haddini bildirmen gerekirdi. Bugün facedeki arkadaşlarına karışır, yarın seni arkadaşlarınla görüştürmek istemez. Ohh ne güzel, dünya onun etrafında dönmüyor seninde kendine ait bir yaşamın var.

Son düzenleme:
facei kapatmıştım aslında ama dun tekrar actım.. o bana guvenden bahsedio face konusunda ama asıl guvensizligi veren o. ve ben buna boyun egmemeye karar verdm.. tartıstıgımzdan beri konusmyorum.. konusmayıda dusunmuorum henuz.. facede butn resimlerimi kapattım alttan alttan gondermelerde yapıorum.. onunla konusmyorum ama eksikte kalmıorum:)

ben o ne zaman face şifremi isterse ben hemen veriorum cunku benm gizlim saklım yok.. o ise ben sifresini istediğimde hep bi bahane bulup zaman kazanıo die dusunuorum cunku uzunca bi sure vermio sifresini.. sonra verio artık ama 1 yada 2 gun sonra sifresini deiştirio... smdde gecmiş bana guvenden bahsedio yaa.. ben bu halde bile ona elimden geldiince guveniorum onun bana yaptıgına bak sen..

Açıkçası ben senin yerinde olsam kapatmazdım facebook u. Orasıda sosyal bir ortam ve senin yakından tanıdığın kişilerle paylaşım yaptığın bir yer. Sana şimdiden böyle küçük basi birşeyden güvensizlik cümlesi kuran adama mukafat değil haddini bildirmen gerekirdi. Bugün facedeki arkadaşlarına karışır, yarın seni arkadaşlarınla görüştürmek istemez. Ohh ne güzel, dünya onun etrafında dönmüyor seninde kendine ait bir yaşamın var.

kendi açımdan kendi düşücemi belirterek şunu yazayım;
beni aramak bana ulaşmak isteyen zaten telefon numaramı bilir ve bana ulaşır.facebook'ta ekleyip dışarda bir selamı esirgeyen bir insan nedeniyle hayatımı paylaşmayı düşündüğüm insanla gereksiz yere aramı bozamam.çok merak edersem de zaten açar bakarım bu konuda baskı zaten uygulanamaz uygulanamamalı.
ayrıca tüm şifreleri(kredi kartı dahil) bende mevcuttur.
madem hayat müşterek madem hayatı paylaşmak gerek,bizim bunu yaptığımıza inanıyorum..kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmamalı bununla beraber de herkesin özel alanı zaten kendine göre oluyor.
benim düşüncem ve yaşadığım bu.
ilişkimiz de 5 yılı aşkın süredir devam ediyor.:nazar:

facei kapatmıştım aslında ama dun tekrar actım.. o bana guvenden bahsedio face konusunda ama asıl guvensizligi veren o. ve ben buna boyun egmemeye karar verdm.. tartıstıgımzdan beri konusmyorum.. konusmayıda dusunmuorum henuz.. facede butn resimlerimi kapattım alttan alttan gondermelerde yapıorum.. onunla konusmyorum ama eksikte kalmıorum:)

ben o ne zaman face şifremi isterse ben hemen veriorum cunku benm gizlim saklım yok.. o ise ben sifresini istediğimde hep bi bahane bulup zaman kazanıo die dusunuorum cunku uzunca bi sure vermio sifresini.. sonra verio artık ama 1 yada 2 gun sonra sifresini deiştirio... smdde gecmiş bana guvenden bahsedio yaa.. ben bu halde bile ona elimden geldiince guveniorum onun bana yaptıgına bak sen..

öyle insana bırak şifreyi yüzümü bile göstermem ben.
taviz tavizi doğurur.bişey yapılacaksa yani karşı taraf bir beklenti içindeyse,o beklentiyi kendisi de gerçekleştirmediği takdirde sadece avcunu yalar.
aman arkadaşım ipleri eline verme.

vet kızlar size sonucu acıklıorum...
AYRILDIK..
acıkcası canım cok yanıo.. ben bu kadarını haketmemiştm.. ama yapabilceim bişe yok bıktım bana guvenmemesinden.. sanırım ne kadar uzulsemde bu gercege alısmam gerek..:(

vet kızlar size sonucu acıklıorum...
AYRILDIK..
acıkcası canım cok yanıo.. ben bu kadarını haketmemiştm.. ama yapabilceim bişe yok bıktım bana guvenmemesinden.. sanırım ne kadar uzulsemde bu gercege alısmam gerek..:(

bence senin için daha iyi olmuş hakkında hayırllısı olsun

Back
X