Güven En Baştan Nasıl Kazanılır

duygulusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
107
0
46
Diğer
merhaba arkadaşlar benım 3 yıllık bi ilişkim var kavgalar oluyor ama genelde ıyıyız hergun görusuruz iş çıkışı gelır yanıma 2 saat veya 3 saat durur haftasonları bı aksılık cıkmadıkca benımledır her zaman aılesınden cok arkadaslarından cok benımle zaman gecırır.Neyse gecen gun bız bulusmıycaktık haftada bıgun aılesıne zaman ayırmak ıcın gelmez o gunde sabah arabası ıle işe gıtmıs normalde otobus ıle gıder aksam cıkısta aradı benı otobuse bınıp gıdıcem dıye ıyı tamam dedım ama ben bunun araba ıle geldıgını anladım emınmısın dedım otobuste oldugunu evet dedı hayır yalan söylüyorsun dedım baya bır uzatmadan sonra evet yalan söyledım sımdı sen bana araba ıle nıye geldın dıye sorardın dedı sonar hazır gelmsıken yanıma ugrasana dersın dıye dedı bende senı kıramadıgımdan söylemedım dedı ama ben cok kızdım yalanı hıc sevmıyorum önceden de bı kac tane yakaladım ama öyle cok buyuk seyler degıl ama yalan sonucta hıc sevmıyorum kı kımse sevmez az önce konustuk bana söyleme bı daha dedım yemın et dedım yok ıste sen bana yemınle ınanıyorsun sadece olmaz böyle guven bana nasıl guveneyım ya dedım kavga ettık ıste benı sorgulama cok sorguluyorsun ya ne alaka soramıycam ben sana soru nasıl bu ınsana küçükte olsa yalan söylememyı öğretıcem nasıl guvenımcem anlamadım :25:

Bu sekilde yalan söyleyecegine ugrayamama nedenleri anlatmıs olsaymıs daha makbule gecermis!
Cocuk gibi gel diye tutturacak haliniz yok ya!:24:

Son düzenleme:
Bu sekilde yalan söyleyecegine ugrayamama nedenleri anlatmıs olsaymıs daha makbule gecermis!

aynen katılıyorum. yalan söyleyeceğine gerçeği söyleyip net davransa içiniz daha rahat ederdi sanırım.
ama içinizide boş yere kemirtmeyin ortada büyük birşey yok. insanlar bazen gereksiz yere yalan söyler. umarım alışkanlık değildir,bir kereye mahsusdur

Bende aynısını söyledım sen bana anlatsan sabah işe gec kaldım araba ıle gelmek zorunda kaldım ben sana yok olma zgel mı dıycektım dedım evet ben öyle düşündüm seni de kırmak ıstemedıgımden söylemedım dedı ama olmaz kı ya paranoyak gıbı yasamaya basladım ben hesap vermesını sevmıyorum dedı bı arada eee sevmıyorsan konusmayalım o zaman dedım cevap yok cok ustune gıdıyormusum ne demek bu ya o zaman kzı arkadas yapma evlenme dedım bende hala kızgınım :22:

aynen katılıyorum. yalan söyleyeceğine gerçeği söyleyip net davransa içiniz daha rahat ederdi sanırım.
ama içinizide boş yere kemirtmeyin ortada büyük birşey yok. insanlar bazen gereksiz yere yalan söyler. umarım alışkanlık değildir,bir kereye mahsusdur

bılmıyorum canım inşallah öyledır yalan ıle karsılasdıgımda kendımı kaybedıyorum resmen o derecede guvenım hıc kalmadı en ufak bısey bıtırıyor benı hayır sımdı tam paranoyak oldum acaba dogru mu ya yalan ise sevmıyorum bu durumu nasıl guvenıcem ne yapıcam bılmıyorum bı çaba da görmuyorum kı guven saglamak ıcın herseyın altında bısey arıyormusum ee ararım tabı sende yalan söylemeseydın böyle cevap vermesı yok mu :84::57:

Bende aynısını söyledım sen bana anlatsan sabah işe gec kaldım araba ıle gelmek zorunda kaldım ben sana yok olma zgel mı dıycektım dedım evet ben öyle düşündüm seni de kırmak ıstemedıgımden söylemedım dedı ama olmaz kı ya paranoyak gıbı yasamaya basladım ben hesap vermesını sevmıyorum dedı bı arada eee sevmıyorsan konusmayalım o zaman dedım cevap yok cok ustune gıdıyormusum ne demek bu ya o zaman kzı arkadas yapma evlenme dedım bende hala kızgınım :22:

Haklısınız.
Yalan yalandır kücügü , büyügü olmaz.
Ama cok gereksiz birseyi saklamaya kalkmıs.

Haklısınız.
Yalan yalandır kücügü , büyügü olmaz.
Ama cok gereksiz birseyi saklamaya kalkmıs.

evet yalan miğde bulandırıcı hayır şimdi böyle küçük bişey yalan söylenmez dıyorum acaba dıyorum bu gerçekten başka bısey mı yaptı ya işte paranoyak yaptı benı

Son düzenleme:
evet yalan miğde bulandırıcı hayır şimdi böyle küçük bişey yalan söylenmez dıyorum acaba dıyorum bu gerçekten başka bısey mı yaptı ya işte paranoyak yaptı benı

Sakin ol canım. Daha önce de böyle seyleri var mıydı?
Baska birsey yaptı mı? bilinmez ama , eger yalan söylemesi alıskanlıksa isin cok zor.

Sakin ol canım. Daha önce de böyle seyleri var mıydı?
Baska birsey yaptı mı? bilinmez ama , eger yalan söylemesi alıskanlıksa isin cok zor.

daha öncesınde de oldu böyle bır takım şeyler ama fazla degıl yıne buna benzer ama yalan sonucta guvenemıyorum işte yalan söyleyen bı ınsana guvenmem cok zor oluyor birde ben fazla planlı bır ınsanımdır örnegın yarın su saatte kahvaltı yapıcaz örnegın 12 de bana gelecek ama bu gıder 2 de gelır tabı ben kızarım ama gec gelmesıne degıl evet işi olabılır ama haber vermez sorumsuz ben sorumsuz ınsanı sevmıyorum bır ilişki varsa iki tarafta bırbırıne baglantılı yaşamak zorunda degıl mı ya bazen acaba ben mı abartıyorum dıyorum der bana bazen cok irdeliyorsun dıye :44: ama şu bı gercek örneğin bır erkek yaşı 25 vs. olabılır ama olgunlaşma bakımından bı 10 yaş gerıden gelıyor :41:

aman çok güzel yalan söyleyebiliyorlarmış gibi bir de yalancı durumuna düşerler...
herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyor bu erkek milleti :27:

canım sen kavganı et, tavrını koy ortaya.
asla yalanın küçüğü büyüğü olmaz.
gerekirse diret ama geri adım atma.
şimdi o yalan söylemiş ve yakalanmış olmayı gurur meselesi yaptığı için üste çıkmaya çalışacaktır.
ben senin yerinde olsam yumuşar ve ona yumuşak bir dille alttan alttan laf sokarak anlatırdım kızdığımı.
üzüldüğümü ve ona güvenemediğimi anlatırdım.eğer üzerine geldiğimi düşünüyorsa ve beni çekemiyorsa,onun mutluluğu için uzak durabileceğimi söylerdim.
erkekler bağırıp çağırınca anlamıyor.
sakince laf sokarsan daha bir güçlerine gidiyor.

bu arada 10 yaş geriden gelme konusunda kesinlikle haklısın:51::51:

aman çok güzel yalan söyleyebiliyorlarmış gibi bir de yalancı durumuna düşerler...
herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyor bu erkek milleti :27:

canım sen kavganı et, tavrını koy ortaya.
asla yalanın küçüğü büyüğü olmaz.
gerekirse diret ama geri adım atma.
şimdi o yalan söylemiş ve yakalanmış olmayı gurur meselesi yaptığı için üste çıkmaya çalışacaktır.
ben senin yerinde olsam yumuşar ve ona yumuşak bir dille alttan alttan laf sokarak anlatırdım kızdığımı.
üzüldüğümü ve ona güvenemediğimi anlatırdım.eğer üzerine geldiğimi düşünüyorsa ve beni çekemiyorsa,onun mutluluğu için uzak durabileceğimi söylerdim.
erkekler bağırıp çağırınca anlamıyor.
sakince laf sokarsan daha bir güçlerine gidiyor.

bu arada 10 yaş geriden gelme konusunda kesinlikle haklısın:51::51:

sorma canım sorma her defasında anladım ya bu beceremıyor yalan söylemesını ya da ben radarları acık tutuyorum süreklı :27: bu olaydan sonra söyledım zaten bak nasıl yakalıyorum senı bana yalan söyleme yakalanıyorsun kabul et dedım benden kacmıyor dedım yok kabul etmem dıyor yanı o an şeytan dedi bişeyler ama:47:s yani bunu da nasıl gurur yapabılıyor bu erkekler anlamadım cins varklıklar suçlular ama gururları eksık kalmaz :23:

daha öncesınde de oldu böyle bır takım şeyler ama fazla degıl yıne buna benzer ama yalan sonucta guvenemıyorum işte yalan söyleyen bı ınsana guvenmem cok zor oluyor birde ben fazla planlı bır ınsanımdır örnegın yarın su saatte kahvaltı yapıcaz örnegın 12 de bana gelecek ama bu gıder 2 de gelır tabı ben kızarım ama gec gelmesıne degıl evet işi olabılır ama haber vermez sorumsuz ben sorumsuz ınsanı sevmıyorum bır ilişki varsa iki tarafta bırbırıne baglantılı yaşamak zorunda degıl mı ya bazen acaba ben mı abartıyorum dıyorum der bana bazen cok irdeliyorsun dıye :44: ama şu bı gercek örneğin bır erkek yaşı 25 vs. olabılır ama olgunlaşma bakımından bı 10 yaş gerıden gelıyor :41:

Yalan konusunda bende acımam cünkü ne olursa olsun sevdigim kisiye yalan söylemem.
Aileme söylemek zorunda kaldıgım icin vicdanım tavan yapmıs durumda zaten..
Cok ayrılmayı düsündüm ama aileme kalsa mantık evliligi yapıcam. :37:
Hem yalan bu insanın güveni sarsılır tabii herseyin altında birsey aramaya baslarsın , huzursuzluk ta cabası. :50:

Back
X