merhaba arkadaşlar benım 3 yıllık bi ilişkim var kavgalar oluyor ama genelde ıyıyız hergun görusuruz iş çıkışı gelır yanıma 2 saat veya 3 saat durur haftasonları bı aksılık cıkmadıkca benımledır her zaman aılesınden cok arkadaslarından cok benımle zaman gecırır.Neyse gecen gun bız bulusmıycaktık haftada bıgun aılesıne zaman ayırmak ıcın gelmez o gunde sabah arabası ıle işe gıtmıs normalde otobus ıle gıder aksam cıkısta aradı benı otobuse bınıp gıdıcem dıye ıyı tamam dedım ama ben bunun araba ıle geldıgını anladım emınmısın dedım otobuste oldugunu evet dedı hayır yalan söylüyorsun dedım baya bır uzatmadan sonra evet yalan söyledım sımdı sen bana araba ıle nıye geldın dıye sorardın dedı sonar hazır gelmsıken yanıma ugrasana dersın dıye dedı bende senı kıramadıgımdan söylemedım dedı ama ben cok kızdım yalanı hıc sevmıyorum önceden de bı kac tane yakaladım ama öyle cok buyuk seyler degıl ama yalan sonucta hıc sevmıyorum kı kımse sevmez az önce konustuk bana söyleme bı daha dedım yemın et dedım yok ıste sen bana yemınle ınanıyorsun sadece olmaz böyle guven bana nasıl guveneyım ya dedım kavga ettık ıste benı sorgulama cok sorguluyorsun ya ne alaka soramıycam ben sana soru nasıl bu ınsana küçükte olsa yalan söylememyı öğretıcem nasıl guvenımcem anlamadım