• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven problemi ve evliliğe duyulan isteksizlik

192727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
179
244
33
29
Ben buraya konu açtım, bana baya yardimci oldunuz, ben boşandım kötü bir evllikti. Taliplerim çıkıyor, ama ben daha bir kişiyle bile görüşmedim, baya da süre geçti ama evlilikten soğudum, kimseyle konuşmak istemiyorum, böyle daha rahatım sorum şu terapimi görsem yada ne bileyim herkes evlenmek zorunda değil bence. Şu an çok mutluyum,önyargılı olmayayım diyorum, ama hep aynı senaryolar, evlenirsen şöyle olacak,böyle olacak ben böyle senaryolardan sıkıldım. Çok iyidir, çok sessizdir, köye götürmez hep aynı cümleler. Ben güçlü bir erkek istiyorum, aracı değilde kendi cabalasin. Ben de koyluyum , ama köy lafını duyduğum anda tüylerim diken diken oluyor. Haksızlık yapmayayım diyorum ama , guvenim yok. Hep evin tek oğlu . Bence tanışmak isteyen kendi cabalasin. Sizce baya takıntılı mi olmusum.

Canim belli ki bu konuda cok kaygilisin. Dedigin gibi suan böyle mutluysan tadini cikar, illa bir erkege ihtiyacin yok.
Kendini hazir hissettiginde bunu fark edersin zaten, motivasyonun artar. Suan karsina peygamber torunu da ciksa senin gözüne deccal görünecek belli ki 😁

Tanışmaktan zarar gelmez. Sizin için doğru insan vardır illa ki bir yerlerde. Tanışıp bakacaksınız duruma. Köye götürmez belki ama başka montan huyu çıkar misal. İyi analiz etmek lazım insanları

Yalnız mutluysanız aksiyona gerek yoktur derim. Duygusal yalnızlık sizi rahatsız edene kadar kuğul takılın kapılarınızı kapatmayın ama hop diye de bir ilişkiye başlamayın derim. Kaygılarınızın olması gayet normal terapide almak isterseniz alabilirsiniz kişisel gelişimize yardımcı olur. Bakış açınızı değiştirir.

biraz da yalnızlığın keyfine varın bence gitmediğiniz yerleri gezin görün fırsatınız varsa
ayrıca evet çok isteyen çabalasın ama siz hazır olmadan olmaz. sevebilmek kadar sevilmeye izin vermek de var

Ben buraya konu açtım, bana baya yardimci oldunuz, ben boşandım kötü bir evllikti. Taliplerim çıkıyor, ama ben daha bir kişiyle bile görüşmedim, baya da süre geçti ama evlilikten soğudum, kimseyle konuşmak istemiyorum, böyle daha rahatım sorum şu terapimi görsem yada ne bileyim herkes evlenmek zorunda değil bence. Şu an çok mutluyum,önyargılı olmayayım diyorum, ama hep aynı senaryolar, evlenirsen şöyle olacak,böyle olacak ben böyle senaryolardan sıkıldım. Çok iyidir, çok sessizdir, köye götürmez hep aynı cümleler. Ben güçlü bir erkek istiyorum, aracı değilde kendi cabalasin. Ben de koyluyum , ama köy lafını duyduğum anda tüylerim diken diken oluyor. Haksızlık yapmayayım diyorum ama , guvenim yok. Hep evin tek oğlu . Bence tanışmak isteyen kendi cabalasin. Sizce baya takıntılı mi olmusum.
Kendiniz soylemissiniz zaten herkes evlenmek zorunda degil. Hic evlenmemis tercih etmemis kadinlar da var. Evlilik dogru insanla yapilirsa guzel evet ama bi gun Allah gostermesin bosanirsam heralde daha da evlenmem..tekrar cocuk istersem baska, ama o yastan sonra da suan 2.yi dusunmezken isticegimi sanmiyorum. Yalnizligimin tadini cikaririm heralde. Tekrar evlen, ayni evde yasamaya alis, ailesiyle ugras amaaan ne gerek var 🙄

Bebek isteniyorsa bir erkek damızlık olarak kullanılabilir 🤣 sonuçta yurt dışında da sperm bankası var değil mi ?
Bjr bebeğe kendim bakarım diyorsan olabilir yani ben olsam yapardım

Zaten kotu bir evlilik gecirip, 2.evlilige nasil kolayca gecis yapiyor ve adapte oluyor insanlar anlayamiyorum ben. Ben sizi cok kaygili ama kaygilarinda hakli buldum.

e su an rahatsan, kendi gecimini sagliyorsan, mutluysan neden istemediğin bir evlilik yapasin ki? daha yasin 29 . bence sal biraz akisina birak . vakti zamaninda kalbin isinir, doğru insani bulursan zaten hevesin baslar

Zaten kotu bir evlilik gecirip, 2.evlilige nasil kolayca gecis yapiyor ve adapte oluyor insanlar anlayamiyorum ben. Ben sizi cok kaygili ama kaygilarinda hakli buldum.
Aynen öyle buda olmazsa diye düşünüyorsun, ister istemez kötü eş butun aileni etkiliyor

Zaten bir kez evlenmişsiniz, başlığı gören sanki hiç evlenmediniz ve evliliğe karşı isteksizsiniz sanar. Ben daha önce evlilik de yapmadım ama talip falan gelmiyor habire. Nasıl çevreleriniz var bilmiyorum. Kendinize biraz zaman tanıyın

8 ayda boşandım, boşanma dosyamı gururla gösteririm, şiddetin darp raporlarıni , iktidarsızlığıni ,erkeklerle yazışmalarını...Hastalığı varmış boşanma aşamasında köylüsü dedi. Ben evimi çok seviyordum, kendi ailemde bile kalmiyordum. Çünkü evim vardı, tek bişey istemiştim, asla köyde yaşamamak yemin etti. Sırf bir hafta köye ailesine gitmek istemedim diye şiddet gösterdi. Dosyamda o sinsinin mesajı var, ben ve ailem seni evlendikten sonra köye alistiririz diye aldık diye. İftiraciydim, annesi ,ablası bir kaçay önce bana sosyal medyadan istek attılar.Sözde erkekliğine oğullarının iftira atmıştım. İnanma, bir kadın en başta evini birakmaz. Ben bile bir daha güvenip evlenemem, herşeyi baştan konuştum,heleki boşanmış erkekle ben bile tereddüt ediyorum. Tabiki kadında da hata olabilir, yılların geçer anlasamazsin, ama bu kadar az sürede biten evlilikler de erkek sorunlu. Ben meraklı değildim, millete bosanmami uzun uzun anlatmaya. Kendine yazık etme.

Bu arada bu mesajınızı gördüm eski bir konuda ve inanılmaz üzüldüm yaşadıklarınıza. Eski eşiniz bildiğiniz gaymiş. Sizin de sağlıklı bir erkekle olmak en doğal hakkınız tabii ki ama şimdi değil. Bu kalp kırgınlığıyla böyle bir şeye girişirseniz yine sıkıntılı biri çıkma ihtimali yüksek

Zaten bir kez evlenmişsiniz, başlığı gören sanki hiç evlenmediniz ve evliliğe karşı isteksizsiniz sanar. Ben daha önce evlilik de yapmadım ama talip falan gelmiyor habire. Nasıl çevreleriniz var bilmiyorum. Kendinize biraz zaman tanıyın
Talip dedikleri cahil cühela takımının bulduğu alt kalitede tipler oluyor çoğunlukla.konu sahibine laf atıyormuş gibi oluyor ama düşüncemi söylüyorum.zaten köyde oturmam, eşimin köylüsü şöyle böyle dedi falan demiş konu sahibi.eee profil buradan belli.köy insanı, herkes birbiriyle uğraşıp duruyor işte.

Back
X