• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven problemim!

jane_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
177
0
26
Osmaniye
Merhaba kızlar
ben 1aydan bu yana biriyle gorusmeye basladım. biz liseden tanışıyoruz ama bi sohbetimiz yoktu 5yildan bu yana. 2 ay kadar once facebookta beni ekledi konustuk. daha sonra benden etkilendgni ve ciddi dusundugunu soyledi. 14temmuzdada calıstıgı yerden yanıma geldi gorustuk. 15gundurde telefonla gorusuyoruz. bana cok ilgili beni cok sevdigini soyluyo hatta bensiz artık yapamıcagnı soyluyor. ben atanırsam ve ben kabul edersem kurban bayraminda nişan olsun diyo. Ama gecen gun benim adıma birisi baska bi facebook hesabi acmıs ona soyledim cevabı "arkadaslarnı bilgilendir bunu niye dert ediyosun" oldu. sizce bu kadar cok sevdigini evlilik dusundugunu soyleyen bi adam bu kadar vurdumduymaz bi cevap verir mi? bide tek bi gun gorusmeyle bensiz yapamicagı kadar asık olmus olabilir mi? bu arada ben gecmiste yasadıgım bi iliskiden dolayı kimseye guvenemiyorum.

1 aylık bir ilişkide güven duymaman çok normal ki duyma zaten. güven için de nişan için de çok erken. sana aşık olması için de. :) belki facebook hesabını o açmıştır. kontrol amaçlı, acaba sana nasıl mesajlar geliyor diye falan, belki senin gerçek hesabına değil de yeni açılan hesaba mesajlar gider diye...?
kısaca, nişan için çok erken de, hemen de güvenme. bence. :) oluruna bırak.

Önce tanı sonra düşünürsün nişanı.
Dün bir bugün iki ne nişanı öyle o damdan düşer gibi.
Bu kadar kısa sürede güvenmen zor zaten kimseye güvenemezsin ki.
Face hesabına gelince önemli bir şey değil ki o ada soyada sahip tek sen mi varsın ismin farklı bir isim mi yoksa?
Abartılacak bir durum yok o yüzden söylenmesi gerekeni söylemiş yeterli diye düşünmüştür.

kimseye tam güvenme, her zaman bir şeyleri yapabilme ihtimali aklının bir köşesinde olsun.
insanoğlu çiğ süt emmiştir, güven öyle kolay elde edilen bir şey değildir.
1 ayda deli gibi sevip, sensiz yapamayacağını söyleyen kişiden şüphe duyarım ben.

ayrıca ben, güven kısmını anlayamadım pek? sen, birisinin senin adına sahte hesap açtığını söyluyorsun
o: ''arkadaslarını bilgilendir bunu niye dert ediyosun'' diyor.
güven kısmı bunun neresınde?

önemsememiş gibi geldi:26:
senin ona güvenmediğin kısım nedir?

zaten nişanın o kadar erken olamayacagını ben soyledim. o hesabı o acmıs olamaz cunku benim universiteden sınıf arkadaslarım eklenmis sadece o kadarını bilemez.

o cumlesi beni bu kadar sevdigini cok kıskanc oldugunu soyleyen birinin benim boyle problemimi onemsememesi zaten. yani beni o kadar cok sevdigini soyleyen biri boyle bi konuya duyarsız kalamaz bu durumdada bi yalan soz konusu diye dusundum

zaten nişanın o kadar erken olamayacagını ben soyledim. o hesabı o acmıs olamaz cunku benim universiteden sınıf arkadaslarım eklenmis sadece o kadarını bilemez.

o cumlesi beni bu kadar sevdigini cok kıskanc oldugunu soyleyen birinin benim boyle problemimi onemsememesi zaten. yani beni o kadar cok sevdigini soyleyen biri boyle bi konuya duyarsız kalamaz bu durumdada bi yalan soz konusu diye dusundum

evet yalan var bencede. sakın ani kararlar verme
kimsenin içi gözükmüyor çünkü:34:

Haklısın ben daha once 4yılda birinin yalanlarnı anlamayacak kadar safım zaten :)

Bide bayramda gorustugumuzde fotograf cektirmek istiyo beraber izin vermeliyim bilmiyorum:34:

O su an istanbulda calısıyo ben adanadaym. 1kere geldi yanıma 1gunumuzu beraber gecirdik. haftaya tekrar goruscez

1 kere görüştünüz ve sana deliler gibi aşık olup, evlilik hayallerı kurmaya başladı öyle mı?
bu işte bir iş var bence :34:

Güvenmemekte son derece haklısın,kendini kaptırmadan yavaş yavaş ilerle;iyice ölç tart bakalım.:8:

Ben sadece kim oldugunu biliyodum baska hic bi bilgim yoktu zaten arkadas gruplarimizda farklıydi. Bide 5yıl oldu biz mezun olalı zaten degsmistirde lisedeki haliyle

uzaktan ilişki bence çok zor. insan her gün konuştuğunu tanıyamıyor bazen
tongaya falan düşme.

uzaktan ilişki bence çok zor. insan her gün konuştuğunu tanıyamıyor bazen
tongaya falan düşme.

Evet benide korkutuyo. ama o benim oldugum yer (nere olursa olsun) 15gunde bi gelebilecegini soyluyo. ben bayramı bekleym yine tavrımı ona koyarak zaten anlarım bayramda niyetini

Evet benide korkutuyo. ama o benim oldugum yer (nere olursa olsun) 15gunde bi gelebilecegini soyluyo. ben bayramı bekleym yine tavrımı ona koyarak zaten anlarım bayramda niyetini

acele etme yeter. zaman nasıl olsa çok :) tanımaya çalış iyice

Sakın güvenmeyin derim. Bir ayda değil bir yılda bile güvenmeyin hatta.
Ben üç yıldır tanıdığım adama güvenmiyorum, sevgili olmayı bile erteliyorum. Kuşkucu muyum neyim :D

Back
X