- 26 Aralık 2014
- 633
- 460
- 53
- Konu Sahibi EkmekVarYenMi
-
tesekkur ederim. 1 gun dusundukten sonra hepsini tek tek yazarim. baskilanma var beynimde objektif yorumlayamiyorum bazi seyleriPsikolojin bozulmuş bunun sebebi kendini ruhsal anlamda yanlız hissetmenden kaynaklanıyor.
Birde sana diyeceğim bir kaç şey var güven meselesiyle ilgili.
Soru 1 kendine ne kadar güveniyorsun?
Soru 2 hayatında kaç kere yalan söylemek zorunda kaldın?
Soru 3 kaç kere cevrendekileri çıkarların dogrultusunda yönlendirdin? vs vs yani bu hayatta kendine ne kadar güveniyorsun ki başkalarınada güvenebilesin. Güven konusu aklına geldiğinde hep kendini sorgula ben ne kadar güvenilirimki karşımdakide bana o kadar güven verebilsin diye düşün ve objektif ol o zaman kendinde dahil kimseye güvenmemen gerektiğini anlarsın
gerçekten cevaplarını bekliyorum.tesekkur ederim. 1 gun dusundukten sonra hepsini tek tek yazarim. baskilanma var beynimde objektif yorumlayamiyorum bazi seyleri
cok tesekkur ederim yorumun icin. dedigin gibi kimseye birsey anlatamama yalnizligin verdigi karamsarlikta mevcut dediklerini dikkate alacagimBen de bazen kendimi gerçekten yalnız hissettiğimde, sığınacak içimi açacak birini bulamadığımda ( bazen aileye dahi anlatmak istemediğin şeyler olabiliyor ) geriye bir tek şey kalıyor o da inanç. İnançlıyım ama görevlerimi yerine tam getirmiyorum. İşte köşeye sıkışımca insan maneviyat arıyor huzur arıyor. Herkesi bırak da önce kendi ayaklarının üzerinde sağlam dur ve kendine güven. Hayatta yalnız da olsan bununla mutlu olmayı bilmelisin. Güven bir kere sarsılırsa ilki gübi güvenemezsin çünkü hafızandakini silip unutmak öyle mümkün değildir. İnançlıysan sana da tavsiye ediyorum seni yaratana sana can verene sığın, sahip olduklarına şükret, rabbinin yanında olduğunu onun güvenilir olduğunu bil. Ondan başka kimseye ihtiyacımız yok biraz da maddi imkanın varsa huzuru bulursun inşallah
cok dusundum. net bisi cikaramadim ortaya. insan ozelestiri yaparken hep iyileri agirlik basiyor. kotuler akla bile gelmiyor nerdeyse. bilmiyorum bu konuda pek adaletli olamafimİnşallah kısa zamanda iç huzuruna kavuşursun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?