• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güven:(((

bjork89

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
40
1
296
36
Ankara
arkadaşlar lütfen bana yardım edinn:( 3 senelik bi ilişkim var ve ben ona hiç bir şekilde güvenmiyorumm 1 kaç defa yalanını yakaladım.ve inkar etmesi beni deli ediyor mesela gecen yıl sigarayı bıraktığını söylemişti ama yanıma gelince kokuyordu içmiyorum diyordu ama ben kuskulanıyordum içmeyen insan hiç kokar mı? neymiş uzun süre içen insan bi anda bırakınca koku hemen cıkıvermezmiş ben bi kaç defa ceplerinde , çantasında sigara yakalım ve tabiki bi bahaneler bulup beni inandırdı hep inkar hep inkar yalan diline pelesenk olmuş ayrılmak istiyorum bırakmıyo ben yalan söylemesinden artık bıktımm napsam ayrılırrr ne olur öneri verin bana:( ben böyle bi insanla hayatımı birleştiremem neyine güveniyimki ben onunn:93:

kimse sizi yanında zorla tutmamalı.ayrılmak stiyorsanız önce bunu siz gerçekten istemelisniz.ayrılmamak için sizi tehdit ediyorsa ailenize anlatın durumu bir emniyet görevlisinden yardım isteyin...yalan ağzına yuva yapmış insan her konuda yalan söyler ama sizde zorla birşeyleri insanlara yaptıramazsınız insanlar sigarayı zorla değil isteyerek ancak bırakmada başarılı olur..

aşıktım cok seviyordum ama böyle yapa yapa soğuttu beni cok yalan söylüyor bana cok sey gizliyo. artık istemiyorum hayatımda onu ama nasıl ayrılıcam bırakmıyo yakamıı yaa:((((

bir örnek verdim sadece tabiki bırakamıyorsa içsin ama bana içtiğinide söylesinn neden yalan söyleme ihtiyacı duyuyo anlamıyorum.. annem biliyor zatenn, babam öğrenirse nasıl tepki vereceğini bilemediğim için söyleyemiyorum:(

Allaha sükür farkina varmissinda daha ileriye dönük birseyler yasamadan kendin icin dogru karari vermissin... Artik onu sevmedigini söyle ayrilmak istedigini anlat ona neden vermey neden diye sordugunda istemiyorum de yoksa yine seni geri kazanmak icin günahini almim senin degiminl yalan söyler... Elifdurunun dedigi gibi en son care ailene anlat ....

Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
ahh okadr cok denedimki ayrılmayıı.. dediğiniz gibi her seferinde beni inandırmayı basardı ama benm içimdeki kuskular hiç gitmedi sevgi bazen yetmiyor gercekten karsınızdakinin doğru insan olması önemlii:(((

Back
X