Güven

bretta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
966
1.322
113
Kızlar biraz rahatlamak istiyorum galiba. Fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin telefonuna whatsapp web yüklemiştim ve geçen haftalarda bir konuşmasını yakalamıştım. Burdan tanıyanlar olduğu için burdan yazamamıştım.. aldatma vs değildi kesinlikle bir erkekle seviyesiz bir muhabbetiydi ve beni yanlış anlaşılmalara yönlendirdi. Birine %1500 güvenince en küçük bir şey bile yıkıyor sizi. Sanki çok büyük gibi davranabiliyorsunuz o da benim dönüm noktam oldu. Biraz gözüm açıldı ve kimseye bu assssla bana zarar vermez dememek gerek onu anladım. Ama eşim çok üzgün. Kaç kere ağladı. O konuşmaları yaptığı arkadaşını ertesi sabah 8de arayıp arkadaşlığını bitirdi.
Yüzüm düşük olduğu her gün dibimden ayrılmıyor yine mi onu düşünüyorsun diye. Sözler veriyor yeminler ediyor seni asla üzmeyeceğim bir daha asla yaşatmayacağım böyle şeyler. İhtimal bile aklına gelmeyecek diyor. Bu akşam 4 günlük fuara gidiyor başka şehre. Her zaman beraber giderdik ama haftasonu sınavA gireceğim o yüzden biletler alınırken gitmememe karar verdik ve almadık orda çalışamam. Ama içim hiç rahat değil. Zaten 6 aylık evliyiz ilk yalnız kalışım olacak. Yaşananlar beni paranoyak gibi yaptı. Anladı o da dün tüm gün bu konuyu konuştuk. Gözü dışarda biri değil ama ben niye böyleyim. Her şeyi bekleyebilirmişim ondan gibi geliyor. Zamanla geçer mi bu? Onu da çok üzüyor. Adam kendini parçalıyor. Zamanla güvenim tekrar kazanılır mı?
Bu olaylar olduktan sonra whatsapp web silmiştim. O konuyu fazla konuşmadık ama onur kırıcı olduğunu söyledi ben de sildim. Şimdi şeytan sürekli dürtüyor tekrar yükle diye. Biliyorum ki bu kadar üzüldük eşim bi daha öyle saçma muhabbetlere girmez, o salaktan başka girecek arkadaşı da yok zaten. Yüklemek istemiyorum ama kendimi paranoyak gibi hissediyorum kızlar ya. İçim hiç rahat değil. Yüklesem bile bu şekilde yaşanmaz diyorum. Ben kocama tam güvenmek istiyorum..

mesajların içeriğini bilmeden yorum yapmamız biraz zor ama. konuyu açabilir misin?

mesajların içeriğini nedir? o önemli burada.

ama bu kadar duygusallık iyi değil. abartıyosunuz sanki biraz.

Tek sorun birine %1500 güvenmek...
Mesajların içeriğini ben de merak ettim; yazsanız ona göre yorum yapardık, belki siz büyütüyorsunuz?

Tek sorun birine %1500 güvenmek...
Mesajların içeriğini ben de merak ettim; yazsanız ona göre yorum yapardık, belki siz büyütüyorsunuz?
Ceyz sen biliyorsun aslında da:)
Şöyle diyeyim. Eşimin pislik bir arkadaşı vardı. Mesajlar onun eskiden beraber oldukları kızlarla alakalı, yok arkadaşı saatlik kadın tutuyormuş bu arkadaşın aklını çelecekmiş vs. Onların fotolarını atıyor arkadaşı. Benim salak ta bu iğrenç muhabbetlere katılıyor işte. Ucu açık şeyler vardı benden önce birileriyle beraber olduğunu sanmıştım. Hepsini konuştuk o konularda aklımda kalan acabalarım yok. Ama bu ne kadar devam edecek. Yüklesem de ömür boyu takip edemem ki.

güven boyle bişi işte bir kere şüphe düşürürse yüreğe biter gider...

insan zaten bu hayattaki kimseye yüzde yüz güvenerek yaşamamalı..
karşındaki insanoğlu çiğ süt emmiş bunu unutma herkes her şeyi yapar
kimseye bu kadar güvenmenin insana bi getirisi yok
önce bu düşünceyi hayat tarzı haline getirmelisin
ancak bu şekilde ne paranoyak olursun ne de üzülürsün

Whatsapp web ne ? Casus programı gibi onu takip etmek için mi ?
Bence güveniniz daha öncede zedelenmiş yoksa tırım tırım birşeyler aramazdınız

Konuyu hic anlayamadim ama adam aglamis sizlanmis pismanim demis siz de esinizi daha fazla kucuk dusurmeyin.
Bu evlilik devam edecekse unutun gitsin.
Ben esinizin pisman olduguna ikna oldum.

Bence zamana bırakın takip edin ama belli etmeden kavga etmeden..
olabilir kadınlar arasındada bazen yapılır bu tur konuşmalar bence abartılacak bişey yok kafanı bunlara yorma..Ayrıca hayatta insan kendine bile yeri gelince güvenemez kenn bırak %1500 ne yaaa ..

Ceyz sen biliyorsun aslında da:)
Şöyle diyeyim. Eşimin pislik bir arkadaşı vardı. Mesajlar onun eskiden beraber oldukları kızlarla alakalı, yok arkadaşı saatlik kadın tutuyormuş bu arkadaşın aklını çelecekmiş vs. Onların fotolarını atıyor arkadaşı. Benim salak ta bu iğrenç muhabbetlere katılıyor işte. Ucu açık şeyler vardı benden önce birileriyle beraber olduğunu sanmıştım. Hepsini konuştuk o konularda aklımda kalan acabalarım yok. Ama bu ne kadar devam edecek. Yüklesem de ömür boyu takip edemem ki.
Bir tane konu vardı ama senin açtığın konularda o yok, hatta kız adamın işyerine gelmiş adam korkup mutfağa gitmiş gibi bir detay da vardı; o konu mu? Eğer o konuysa cevap olarak ne yazdım hatırlamıyorum ama şuana dönersek ben şöyle yapardım; eşime artık asla eskisi gibi güvenemezdim bundan haberi olurdu.Takip de etmezdim, nasıl olsa aldatılıyorsan er ya da geç Allah karşına çıkarır ama aldatılmıyorsan da hayatı kendine zindan ettiğinle kalırsın. Biraz akışına bırak derim.

Böyle şüphe işe yaşanmaz ama eşiniz de defalarca özürler dilemiş sizinde gizli gizLi takip ettiğinizi öğrenmiş belki başka biyerde de takip ediliyorum korkusu bile vardır eşinde şimdi..
Cesaret edemez, anlattığına bakılırsa yapmaz gibi zaten, Seni seviyor kaybetmekten korkuyor bence ve tekrarı olursa bu kadar anlayışlı olmayacağını düşünebilir heralde..

ömür boyu takip edemem ki.

bu ne demek?

esiniz sizin fino kopeginiz mi ki her adimini takip edeceksiniz?

ben esinizin yerinde olsam esas bu tavriniz dolayisiya guven kaydi yasar ve hayat boyu ben size guvenmezdim.

valla sen kendine iş arıyorsun ben öyle anladım geçen ki konunu da biliyorum.şüpheleniyorum diyorsun ama güveniyorum diyorsun bir tek bunu anlayamadım.

valla sen kendine iş arıyorsun ben öyle anladım geçen ki konunu da biliyorum.şüpheleniyorum diyorsun ama güveniyorum diyorsun bir tek bunu anlayamadım.
şüphelenmiyorum sadece güvenim sarsıldığı için eskisi kadar rahat değilim. günlük durup dururken adama paranoya yapmıyorum. gideceği fuarda da paranoya yapacağım bir şey yok yani acaba biriyle görüşür mü vs gibi şeyler değil benim endişelerim. sadece kendimle çelişiyorum bu duygu beni rahatsız ediyor. sanki alışkanlık gibi anlatabildmi mi sanki ne görüştüğünü ne ettiğini bilsem daha rahat edicem. hiç hoş bir durum değil bunu nasıl yenebilirim onu bilmiyorum.

Böyle şüphe işe yaşanmaz ama eşiniz de defalarca özürler dilemiş sizinde gizli gizLi takip ettiğinizi öğrenmiş belki başka biyerde de takip ediliyorum korkusu bile vardır eşinde şimdi..
Cesaret edemez, anlattığına bakılırsa yapmaz gibi zaten, Seni seviyor kaybetmekten korkuyor bence ve tekrarı olursa bu kadar anlayışlı olmayacağını düşünebilir heralde..
özellikle onu belli ettim ona. ilk tartıştığımızda bir erkekle konuştum. kadınla değil ki dedi. eğer öyle olsaydı beni evde bulamazdın demiştim mesela buna çok üzülmüş. hala onu söylüyor. takip ettiğin için bile değil ama bu sözün için özür dilemeni istiyorum dedi. imkanı bile yok vs. beni sevdiğini ve çabaladığını görüyorum zaten ortada ayrılmayı düşüneceğim bir olay yoktu. dün iyi olmadığımı söylediğimde ben Allah korkusu olan biriyim. ne olur biraz güven bana. beni yıkıyor bu davranışların dedi. hak veriyorum ona çok üzüldü çünkü. ısıtıp ısıtıp önüne getirmek istemiyorum ki ben de. kapatıp önüme bakmak istiyorum ama zaman mı gerekiyor ki unutmak için:KK43:
Bir tane konu vardı ama senin açtığın konularda o yok, hatta kız adamın işyerine gelmiş adam korkup mutfağa gitmiş gibi bir detay da vardı; o konu mu? Eğer o konuysa cevap olarak ne yazdım hatırlamıyorum ama şuana dönersek ben şöyle yapardım; eşime artık asla eskisi gibi güvenemezdim bundan haberi olurdu.Takip de etmezdim, nasıl olsa aldatılıyorsan er ya da geç Allah karşına çıkarır ama aldatılmıyorsan da hayatı kendine zindan ettiğinle kalırsın. Biraz akışına bırak derim.
evet o konu. o kız da arkadaşının eskiden beraber olduğu kadının ablasıymış oraya iş görüşmesi için gelmiş ama olmamış. kafayı o adama takmışlar abla kardeş ulaşamıyorlarmış. bu da yakın arkadaşı olunca hemen yılışmış kadın. kabus gibiydi falan yazmıştı. güvenim olmadığını baya anladı zaten. en mantıklısı dediğin gibi yapmak..

Back
X