- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
o kadar kırgınım ki saglıklı dusunemıyorumdur belki haksızlık etmıyım dıye buraya yazıp farklı dusunceler almak istedım.. Annemı kaybettım evlenırkende cokca yokluğunu hıssettım acım dahada katlandı.. Ama kımse yanımda olmadı babam esım bn yaptık herseyı .. Esımın ailesını sevıyorum cok ıyı ınsanlar onlarda beni sever... Fakat ben dört dortluk ceyız alışverısı yaptım daha dogrusu babam hersey en ıyısı olsun istedı.. Be ceyız yerlestırme oldu ne ev temzleme .ben bır yardımcı tuttum. Kımse sormayınca buyuk olarak bnde bişi demedım. Ama uzerındede durmadım dusunememştr kv vs dedım. Ama goruyorumkı ailedekı butun gelinlere buyukler toplanıp gıtmış hpsı temzlmiş evı hepsı ceyız yerlestrmış vs. Bnm kv bugun 12 den 7 ye kadar ceyız sermeye gıttı . Madem boyle adetlerı vardı benım için neden birsey yapılmadı.basımda buyuk olmadıgını bıldıgı halde ne kendı ne gelinlerıne gıttıgı kişilerı gordum. Herseyı esımle bn gece gunduz yaptık ben cok kırıldım ve konuşmayı dusunuyorum. Alındım cunku . Siz ne dusunuyorsunuz yersız bı alınganlıkmı abartıyormuyum yoksa kurılmkta haklımıyım