Güvenemeyecek miyiz kimseye artık

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
bundan 1 ay önce ilk kez boyattım saçlarımı ve kuaföre sorduğumda 2 kutu yer saçın dedi kendim aldım boyamı gittim kestane rengi saçım vardı boyadı ve 2 kutu yiyecek kıvamda boya olmadı kafam 3.gnü turunculaşmaya başladı saçım bildiğiniz bakır rengine döndü bal köpüğü saç boyattığımda ise sapsarı idi. bugünde kendim aldım yine boyayı evde boyattım saçımı. 1 kutu boya hayli hayli gitti ve o aldığım renkten daha açık olmasına rağmen cırt bir sarı olmadı saçım. farkettim ki kız başka boya kullandı ve 1 kutu yetecek saçıma 2. kutuyu da kullandığını söyleyip kutusunu bile renk numarası için vermek istemedi. güvenilecek insan bile kalmamış 5-10 kuruşluk şey için üşkağıta düşmüş insanlar

o öyle değil canım, bende kuafördüm bir zamanlar, saçta boyanmamış tek nokta kalmasın diye saçı ince ince bölüp, daha bol kullanıyorsun boyayı, siz kendiniz boyarken aynı özeni göstermediğinizden dolayı boya bol bol yetiyor. Renk konusunu bilemem içinde kızıl barındıran tonlar açıldıkça turuncuya döner, denize falan gittiyseniz olmuş olabilir, yada düşündüğünüz gibi farklı boya kullanmıştır.

denize hiç girmedim. hayır aksine bugünkü boya daha fazlaydı saçımda yani aradaki farkı biliyorum o yüzden yazdım öle kızıl tonları yok boyada bal köpüğü idi renk

denize hiç girmedim. hayır aksine bugünkü boya daha fazlaydı saçımda yani aradaki farkı biliyorum o yüzden yazdım öle kızıl tonları yok boyada bal köpüğü idi renk
Siz evde boyarken normal kutudan çıkan 20 lik solüsyonu kullanıyorsunuz, kuaför, boya istediğiniz gibi tutsun diye saçınızın tonuna göre solüsyon kullanır, 30 luk 40 lık gibi, renk sarıya yakın tuttuysa yüksek oranda kullanmış olabilir. Neyse değiştirin kuaförünüzü, bir daha ki sefere boyanızı kendiniz götürdüğünüzde yanımda hazırla dersinz içiniz rahat eder :)

Bu konuyu bilemem ama evet insanlar 10-15 TL kar yapacak diye bile insanları kandırıyor, benim de başıma geldi hem de hiç beklemediğim birinden. Bilmiyorlar ki o haksız aldıkları para öbür dünyada kul hakkı olarak binecek sırtlarına. Kimseye güven olmuyor

bana içindeki malzemeleri kullandığını söyledi ve kutuyu vermemk için bahane uydurdu sorun yanımda hazırlaması değil bir daha gitmem zaten ilk kez gittiğim bir yerdi

aynen güvenilmiyor kmseye

Saç konusunda çok yaralıyım bugünlerde.
Kendim her rengin üstesinden geldim, platine cesaret edemiyorum ama sonunda çıldırttılar beni.
Aynen üçkağıtçı olmuşlar.
Önce uygun bir fiyat söyleyip sonra bu saç zor diyerek fiyatı arttırıyorlar, yine de istediğin rengi yapamıyorlar.
Sinirlerim çok bozuk.

sırf saç olark değil her konuda üçkağıtçı millet

Eniştem kuaför. her zaman çok kâr eden kuaförlerin ucuz kalitesiz boya ve malzeme kullandığından ama kendisinin kullanmadığı halde aynı kefeye koyulduğundan şikayet eder. Ondan duyduğum bir şey olduğu gibi yazdım.

Müşteri olarak bakış açımsa her sektörde olduğu gibi kuaförlerde de fırsatçı ve dolandırıcı çok. Bir kuaföre güvenip her zaman oraya gidilmeli bence.

yazlıktaydm ve br anda karar verip hiç bilmediğim br yere gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…