güvenemiyorum :(

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar ben bu genç yaşımda bi daha hiç bi erkekle bişey yaşayamiycak gibi hissediyorum.Bunun sebebi tabiki yaşadığım şeyler yani her erkek aldatan güvenilmez kötü niyetli ve sapık gibi geliyo hem kendi yaşadıklarım hem aileden arkadaşlardan gördüklerimde var bu gerçekten böylemi sizce güvenilir erkek varmı varsa neden benim karşıma çıkmıyor :(

Belki de istanbulda yaşadığın için öyledir :26: Büyükşehirlerde sanki nedense daha çok var öyle insanlar ama her yerde aynı değil,bir de kişisine bağlı canım ya adam adamsa her zaman her yerde düzgündür.Ne bileyim kısmet..

Bende güvenmiyorum erkeklere
Banada kalırsa hepsi aynı,ve elbet hepsi aldatıyor
Çok tecrübeli değilim tabi 19 yaşındayım

var tabi ya... seçmekle görmekle alakalı.

hiç öyle karamsar olmayın.

sevgilime gözüm kapalı güvenirim... 2 senedir hiçte pişman etmedi beni :nazar:

elbette güvenebileceğin erkekler var olmazmı
sadece sen yanlış kişilere denk gelmişsin cenım
seçici olmak iyice ölçüp biçmeden hayatına almamak bunun için gerekli işte

Kızlar ben bu genç yaşımda bi daha hiç bi erkekle bişey yaşayamiycak gibi hissediyorum.Bunun sebebi tabiki yaşadığım şeyler yani her erkek aldatan güvenilmez kötü niyetli ve sapık gibi geliyo hem kendi yaşadıklarım hem aileden arkadaşlardan gördüklerimde var bu gerçekten böylemi sizce güvenilir erkek varmı varsa neden benim karşıma çıkmıyor :(

1,5 yil boyunca ayni sorulari bende sordum kendime. Hayal kirikligi üzerine hayal kirikligi artik erkeklerden nefret eder igrenir hale gelmistir. Cok sevdigim bir ablam bana sürekli böyle yaparak kendime zarar verdigimi söylerdi cünkü erkeklere karsi asiri süpheci, sert, agresif bir tavrim vardi...

Hayla güven problemiyle ugrasmaktayim yani ugrasmaktayiz. 1 aydir hayatimda yeni biri var ve gercekten güvenebilecegim biri en azindan simdilik öyle görünüyor. Özelikle aldatildiktan, kandirildiktan sonra tekrar birine güvenmek zor ve zaman aliyor...

1,5 yil boyunca ayni sorulari bende sordum kendime. Hayal kirikligi üzerine hayal kirikligi artik erkeklerden nefret eder igrenir hale gelmistir. Cok sevdigim bir ablam bana sürekli böyle yaparak kendime zarar verdigimi söylerdi cünkü erkeklere karsi asiri süpheci, sert, agresif bir tavrim vardi...

Hayla güven problemiyle ugrasmaktayim yani ugrasmaktayiz. 1 aydir hayatimda yeni biri var ve gercekten güvenebilecegim biri en azindan simdilik öyle görünüyor. Özelikle aldatildiktan, kandirildiktan sonra tekrar birine güvenmek zor ve zaman aliyor...

Bende başıma gelen büyük hayal kırıklıklarından sonra böyle oldum ve bende resmen iğreniyorum hepsinden asla güvenmem bi daha :(

Ben de birine deli gibi aşık oldum, vazgeçmem gerekiyor, yapamıyorum. Çok iradesiz çıktım yaa...
Bazı huyları, söylediği şeyler, koşarak uzaklaş bundan dedirtecek cinsten.
Ama bazen de alıp ciğerime koyasım geliyor. O derece sevdiriyor kendini...
Yani bilmiyorum güvenebilirim gibi, şu ana kadar bir sapıklığını görmedim. Eee ben de 19 yaşındayım,tecrübesizim...:40:

canım sen neler yasadın da boyle umutsuzca bakıyorsun ?
ne yasadın bılmıyorum ama ,aldatılma gıbı bırsey geldı ıse basına
ve daha cok yenı ıse,boyle dusunmen cok normal.
cunku hersey daha yenı ,ve kendını enkazdan cıkmıs gıbı
hıssedersın .bıraz kafanı dınledıgın de kendını toparladıgın da
bu endıselerın bıtecektır .
butun erkekler aynı dıye bırsey yok .elbette ıyılerı de vardır .

canım sen neler yasadın da boyle umutsuzca bakıyorsun ?
ne yasadın bılmıyorum ama ,aldatılma gıbı bırsey geldı ıse basına
ve daha cok yenı ıse,boyle dusunmen cok normal.
cunku hersey daha yenı ,ve kendını enkazdan cıkmıs gıbı
hıssedersın .bıraz kafanı dınledıgın de kendını toparladıgın da
bu endıselerın bıtecektır .
butun erkekler aynı dıye bırsey yok .elbette ıyılerı de vardır .

evet kandırıldım yeni değil aslında ama gördükçe hatırlıyorum

Güvenememek konusu giderek artan bir hal aldı, e hal böyle olunca da hani herşeyin fazlası ters teper misali, insanlar yavaş yavaş GÜVEN duygusunun önemini anlamaya başladı. Özellikle kadınların erkekleri aldatması, elbetteki aldatma hiç birşekilde kabul edilemez ancak, bu durum erkeklerin kendini sorgulamasını sağladı gibi bir kanıdayım.
Ben güvenilecek erkeklerin artışa geçmek üzere olduklarına inanıyorum, sen de inan...

insan aldatıldıktan sonra hep bir daha asla güvenmem der, ama yine sever yine bir ilişkiye adım atar.. eminim ki sende de öyle olacaktır, bir dahaki sefere daha temkinli olursun, aynı şeyleri ben de yaşadım ve şu an evliyim.

İşin sırrı mı, her ne kadar isyan etsen de, o doğru ve sadık insanı bulacağına inanmak! Gerçekten kalpten inanmalısın! ki bu deneyimden sonra doğru erkeği tanıman daha da kolaylaşacaktır

Back
X