Güvenim yıkıldı bir kere...Sİzce?

sweety50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
118
0
0
Giresun
kızlar biriyle tanıştım ve yemeğe çıktık....birbirimizi tanıma ve ileriye dönük bir tanışmaydı bu....o gün gayet güzel geçti hatta annemle tanıştı kahve içtiler...anneme niyetinin ciddi olduğunu ve beni tanımak istediğini söyledi....biz 15 gün kadar konuştuk daha sonra bu benim facemi biliyordu hatta kullanmadığımı da biliyordu...oraya ilişkisi var yaptı ...ok dedim ama 5 arkadaşı var ve benim erkek arkadaşlarımı kuzenlerimi erkek olan herkesi sildi ordan....fotomuz vardı beraber onu eklemiş....sora konuştukça buna olan güvenim azalmaya başladı....yalan demeyim ama insan hisseder yaaa....araya soğukluk girdi tartışmalar filan derken sen git uyuma yeme içme benim face msn hackle...sora bana kendimi öldüreceğim bilmem ne muhabbetleri yaptı....birde ağlıyor ki ben ağlayan erkeklerden nefret ederim....bi 15 günde öle gitti nadir konuşmalarla...sora bana internet olmasın hayatımızda face filan dedi ..olur dedim....bana da söz verdi...1 hafta sonra kuzenime söyledim şu adresi araştır....bilmediğim başka facelerden yazışmalar yapıomuş beyefendi....ee hani bana söz vermiştin bu ne dedim..benim herşeyime karışıodun....ben fırtına kopardım ve ne tel görüşmesi ne arama ne sorma bitti....bana şimdi mesaj atıoo seni seviyom sen benim kadınımsın filan...eee be adam sen şimdiden bölesin yemediğin halt yok evlensek neler yaparsın dedim...ki ben hayatı boyunca benim hiç kimse msn facem hacklemedi bu psikopatlık nedir...o kdr canımı sıktıki..gel desem kapımda nöbet tutacak....ben bunu napayım kızlar yaaa...hiç güven vermiooo... yalanda söledi gördüğünüz üzre..ne hakaretler ettim....cvp ver sorularıma dedim hep sessiz kaldı bir cümle bile sölemedi...sen kafanda uyduruosun kendin yazıp oynuosun dedi bana....çok itici geliyor...sizler ne diyorsunuz....:20:

sanki sorunları var kendisiyle ilgili .
bir de ağlıyormuş bende hiç hoşlanmam ağlayan zırlayan erkeklerden. f
ace msn hacklemesi de ayrı bi olay tabi.
bence yol yakınken daha fazla uzatmamalısın seninle iletişim kurmasına izin verme .

ne yapacağını bilecek kadar akıllı birine benziyorsun...def et başından..!

bence bu adam ruh hastası...
asla ve asla görüşmemen gereken bi kişilik, şuan oturup onu düşünmen bile zarar o derece yani
yol yakınken kendini açık etmesi iyi olmuş

en başından bitir gitsin yaa. şuna bak, her şeyi geçtim hiç mi düşünmüyor "ilişkisi var"dan ya da beraber çekilmiş resminizden dolayı ailene karşı zor duruma düşebileceğini. ne hakla insanları face'inden silip aranızı bozabilir ayrıca. insan gibi söyleseymiş.

boşver ya, psikopat bir hava sezdim ben bunda

ay canım sana abla tavisyesi, böyle yok face den erkek gördüm yok kafana erkek sinek kondu, neden kondu, yok intihar etçem
gibi hareketleri olan aptal saptal erkeklerden uzak dur
kızlarımız bu hareketleri, sevgi aşk falan sanıp daha çok bağlanıp kendi başlarını yiyolar resmen

Son düzenleme:
senin facende ekli olan kuzenlerini felan mı sildi sende izinmi verdin. niye boyle herşeye evet diyosunuz anlayamıyorum niye hemen erkek arkadaşınızın dediğini yapıyosunuz ne hakkı var kuzenlerinizi silmeye:53:

bence yol ver... cunku devam edersen gun gelir o sana yol verir... ve guvensiz bi iliski sadece sana zarar verir.. tecrube konusuo

normal olmadığını düşünüyorum zaten....üstelik ortada henüz bişey yokken bu kıskançlık tripleri nedir...onu aldatıyormuşum....sanki nişanlım eşim....sen önce bi ikna et sevginle....şiirler yazıomuş kitap çıkarcakmış 5 ay sora facede bir sürü yazısı varmış iptal edemezmişmiş....hiçbir sözü güven vermio...üstelik ne sorarsam cevap yok uzun bir sessizlik????

normal olmadığını düşünüyorum zaten....üstelik ortada henüz bişey yokken bu kıskançlık tripleri nedir...onu aldatıyormuşum....sanki nişanlım eşim....sen önce bi ikna et sevginle....şiirler yazıomuş kitap çıkarcakmış 5 ay sora facede bir sürü yazısı varmış iptal edemezmişmiş....hiçbir sözü güven vermio...üstelik ne sorarsam cevap yok uzun bir sessizlik????

sen kaç yaşındasın, babanla tanıştımı bu şahıs

Back
X