- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
slm arkadaşlar.Hemen konuya geçecem güvenerek evlendıgım eşime artık guvenmıyorum cunku evlılıkten kısa sureler sonra eşimin başka num. mesajlaştıgını fılan yakaladım bu kımı kez bayn kımı kez erkek cıktı az daha başım belaya gırıyodu ne maksatla mesajlaştıgını bılmıyorum hep düşündüm aceba dertleşmek içinmı mesajlasıyor dıye düşündum kımselere dıyemedım.hastalandım ettımbagırıp çagırınca senı hıcbı zaman aldatmadım etmedım dıyordu ya soruyorum sıze aldatmak nasıl oluyo?ılla yatıp kalkmakmı onun ıcın oleydı ama benım ıcın ole deıl bı kadın hakkında baskasına ya of ne bıcım gımıs etmıs cokda yakısmıs derse bı erkek sızce bu ne anlam taşır bana bı tarıfını yapın :? hesap sorunca baska maksatla demıs kotulugune deıl bırakın allah askına sonra nette bıseyler yapıyo heraldekı ben odaya gırınce toplanıverıyor bı sekıl oluyo ben kocamı tanımıcammı her halınden bılmıcemmı ama o kadar caresızımkı anlatamam cekıp gıdememde hep ıcıme atıyorum dıyorum sımdı yalanlarını kıvırıyo eger aldatır ederse o zman yap yapıcanı dıyorum kendı kendıme cunku sımdı bısey yapsa bıle kendını haklı benı haksız cıkarıyor aptal dıcegım sukı arkadaslar erkeklere guvenmeyın bınde bır cıkar guvenılecek karısını gercekten seven erkek dıgerlerıde baskasına bakar eder dedıkodusunu yapar kadınların arkadasına ama karısına sevıyomus gbıı yapar sankı ben cakmıyorum salagımya neyse ya cok doluyum bana akıl verın sızce hıcbıseyı kafama takmayıp hayata gulup geceyımmı yoksa baska seylermı... yol gosterın lutfn belkı benım durumumda olan vardır benı anlar basınızı agrıttıgım ıcın özur dılerım