- Emoji Skoru
- 529
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Niye kiİlişkiniz normal gelmedi
Olay çıkarmasın tabi de umrumda değil demesi garip geldiNe yapsın isterdiniz, biri sizi ekledi diye olay mi çıkarsın?
Seni şöyle safsın böyle temizsin diye manipüle ediyor gibi geldi. Manipüle ede ede istediği kıvama getirecek. Güvenmiyor ayrıca.Güveniyor olsa, umrunda olmasa neden bu konuyu açsın? Söylemleri pratikte aynı değil malesef.
Hiç bir şeyime karışmıyor kıskanmıyor normal mi değil mi çok bilemedim çok ilişkim olmadıSesini yükselttiğin için umursamam demiş aslında umursuyor gayet de. Ne yapsın adam ne istiyorsun tam olarak?
İlla her şeyine müdahale edip seni hayattan soğutması mı lazım? Sana gerçekten değer veriyorsa sahiplenici korumacı bazı davranışları olacaktır zaten. Sen sevildiğini sonuna kadar hissediyor musun önemli olan o. Belki sana çok güveniyordur.Hiç bir şeyime karışmıyor kıskanmıyor normal mi değil mi çok bilemedim çok ilişkim olmadı
Evet hissediyorum mesela ben ondan önce doğru düzgün beslenmezdim kendimi umursamaz yaşardım o konularda çok müdahale ediyor ne yediğimi ne yaptığımı sürekli sorar hatta bunaltıyor ama hayatımla ilgili hiçbir şeyi kısıtlamıyor giyim kuşam gezmem gece arkadailarımla konsere gidip ikide eve gelmem hiç bir şey demiyor eski ilişkilerimle ilgili tek bir soru sormadı şimdiye kadar umursamadığı içindir belki diye korktum bende bilemedimİlla her şeyine müdahale edip seni hayattan soğutması mı lazım? Sana gerçekten değer veriyorsa sahiplenici korumacı bazı davranışları olacaktır zaten. Sen sevildiğini sonuna kadar hissediyor musun önemli olan o. Belki sana çok güveniyordur.
6 ay kısa bir süre belki zaman geçtikçe iyice bağlanacak ve kıskançlıkları başlayacak bilemeyiz.Evet hissediyorum mesela ben ondan önce doğru düzgün beslenmezdim kendimi umursamaz yaşardım o konularda çok müdahale ediyor ne yediğimi ne yaptığımı sürekli sorar hatta bunaltıyor ama hayatımla ilgili hiçbir şeyi kısıtlamıyor giyim kuşam gezmem gece arkadailarımla konsere gidip ikide eve gelmem hiç bir şey demiyor eski ilişkilerimle ilgili tek bir soru sormadı şimdiye kadar umursamadığı içindir belki diye korktum bende bilemedim