Güveniyor mu umrunda değil mi

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
845
479
23
Sevgilimle 6 aydır bi ilişkimiz var beni sevdiğini söylüyor hep dün mesela bebek gibi seviyorum bebek gibisin saf temiz dedi konuya bağlamak için söyledim bunu saf temiz gördüğünü yani. Bir gün telefonumda bi video gösteriyordum bildirimlerde instagramda ekleme isteği vardı ekranda kim bu diye açtı baktı ekleyen kişinin profilinde benim eski yaşadığım şehir yazıyor ama ben tanımıyorum. Baktı öyle sildi isteği bana bir şey demedi o an . Diğer gün laf arasında o ekleyen eski sevgilindi gibi bir şeyler söyledi ben şok oldum hayır tanımıyorum dedim o şehirden nerden bulcakta başka biri seni eklicek yoksa dedi . Takip ettiğim sayfalar var o şehirle ilgili ordan buluyolar dedim biraz yüksek sesle tepki verdim. Tamam ya zaten umursamam dedi bende ne demek o ya dedim umursamam çünkü eklese nolcak konuşmazsın ki sen eski sevgilin bile olsa tanıyorum seni biliyorum dedi sen öyle biri değilsin dedi. Konuşur musun dedi hayır asla dedim tamam işte dedi . Ama benim aklıma çok takıldı umursamam demesi gerçekten umrunda değil midir yoksa güveniyor mudur .

Güveniyor olsa, umrunda olmasa neden bu konuyu açsın? Söylemleri pratikte aynı değil malesef.

İlk önce soruyo diye sesinizi yükseltip sonra niye umursamadı diye triplere giriyorsunuz. Erkek olmak da zor anam

Hiç bir şeyime karışmıyor kıskanmıyor normal mi değil mi çok bilemedim çok ilişkim olmadı 😞
İlla her şeyine müdahale edip seni hayattan soğutması mı lazım? Sana gerçekten değer veriyorsa sahiplenici korumacı bazı davranışları olacaktır zaten. Sen sevildiğini sonuna kadar hissediyor musun önemli olan o. Belki sana çok güveniyordur.

İlla her şeyine müdahale edip seni hayattan soğutması mı lazım? Sana gerçekten değer veriyorsa sahiplenici korumacı bazı davranışları olacaktır zaten. Sen sevildiğini sonuna kadar hissediyor musun önemli olan o. Belki sana çok güveniyordur.
Evet hissediyorum mesela ben ondan önce doğru düzgün beslenmezdim kendimi umursamaz yaşardım o konularda çok müdahale ediyor ne yediğimi ne yaptığımı sürekli sorar hatta bunaltıyor ama hayatımla ilgili hiçbir şeyi kısıtlamıyor giyim kuşam gezmem gece arkadailarımla konsere gidip ikide eve gelmem hiç bir şey demiyor eski ilişkilerimle ilgili tek bir soru sormadı şimdiye kadar umursamadığı içindir belki diye korktum bende bilemedim

Evet hissediyorum mesela ben ondan önce doğru düzgün beslenmezdim kendimi umursamaz yaşardım o konularda çok müdahale ediyor ne yediğimi ne yaptığımı sürekli sorar hatta bunaltıyor ama hayatımla ilgili hiçbir şeyi kısıtlamıyor giyim kuşam gezmem gece arkadailarımla konsere gidip ikide eve gelmem hiç bir şey demiyor eski ilişkilerimle ilgili tek bir soru sormadı şimdiye kadar umursamadığı içindir belki diye korktum bende bilemedim
6 ay kısa bir süre belki zaman geçtikçe iyice bağlanacak ve kıskançlıkları başlayacak bilemeyiz.

Back
X