Güveniyorum ama bilemedim şimdi ben ...

VEFAS

Ne olursa Olsun Yeniden SEV
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
187
148
123
Merhaba bayanlar,

sorun şu ki bundan 1 hafta önce sözlüm ile bir tartışma yaşadık tartışma nedenimiz ise şu amcam beni aradı artık şu nişanı yapın ben sıkıldım diye 2 yıldır konuş konuş sonu yok konuşuyorsan da nişanlı bir kız olarak konuş diye bende benimkine sıkıntı verdim ne zaman evlenicez diye o da bana haziran deyip durdu ne alaka ise artık ki eski konularımdan ailelerle ilgili sıkıntımı anlatmıştım...biz bir kaç gün konuşmadık ve üniversiteden bir kız arkadaşım var ayrı evi var ev arkadaşı da ankaradaydı.sen tut onun yanına dertleşmeye oturmaya git...tabi ben bunu 3-4 gün sonra kızdan ögreniyorum.şok oldum kızda söyledi dertleşmeye gelmiş kendini burda buldugunu söylemiş mantıgıma yatmadı kafam allak bullak oldu çok şaşırdım..ne yapıcagımı bilmiyorum nasıl davranayım ne yapayım anlamış degilim.acıkcası kızdan kıskanmadım kıskanılacak bir insan degil çok samimide degilim tam tersi ev arkadaşı ile çok samimiyim bacım gibi kendisi o da bana dün sen nasıl ses etmessin ne ara genişledin bu kadar deyince agrıma gitti aslında ses edip etmeme degil benimki ne bilim alacagım cevabı biliyorum sanırım.. Bana diyecekk ki ' ben askerden yeni geldim kimsem yok sen bana 3 gün surat yaptın dertleşecek insan aradım diyecek çünkü onu biliyorum ki gerçek de bu şekilde ,çevresinde arkadaşı yok benden başka ve hep benle görüşür benden izinsiz yada habersiz bir yere bile gitmez...ama hep o kızın yanına gitmesi hemde ne bilim onunla dertleşmesi canımı sıktı hemde kızı pek sevmemesine ragmen :(

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Valla kırmızı alarmlarnı sen bi çalıştır canım derim ben ikiside pek masum gelmedi de bana :)

Bu kadar güven de fazla canım. Ben olsam şimdiye cıngar çıkarmıştım sen nasıl başka bir kızın evine gidersin bir de dert ortağın olarak beni değil de onu görürsün. Senin geleceğini paylaşmak istediğin bir ömür dost olacağın ben değil miyim diye başlardım sonunda onun eli yüzü kan içinde olduğu halde beni sakinlestirmek için bir şeyler yapıyor olurdu. Şimdi hayal edince bile sinirlendim:D :D

Valla iyi yönden düşünelim dicem ama iyi bi tarafı yok gibi neden kızın yanına gidiyor dertleşmeye ve ya erkek arkadaşının yanına gitsin erkek erkeğe dertleşsinler anlamadım ki ben şimdi :19: sende onu fazla boş bırakma kızla konuşmasını bitirmeye çalış yada onu uyar eğer seni umursamazsa bi kıllık var demektir

Back
X