• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik soruşturması

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
arkadaşlar bizim üst komşunun kızı memur olarak bir kuruma yerleşmiş..
gvenlik soruşturmasına kalmış iş bir tek.ama bu kızın amcasının oğlu hapisteymiş cinayetten..namus cinayetiymiş..karısını öldürmüş:S
bu kız bana dün sordu acaba güvenlik soruşturmasına bu takılır mı diye.
kendisinin bir sabıka kaydı falan yokmuş orda bir sorun yok yani..
tek dert ettiği bu mesele.bende kk ya yazıyım bilen vardır belki dedim.
???

Ya canım yanlışmı biliyorum bilemiycem ama ben 1. derece yakınlarda sabıka kaydı olmamalı diye biliyorum, kardeş, anne, baba olarak. kaldıki bu kuzeni ve inşallahta benim dediğim gibidir ama dedimya emin değilim.

Ya canım yanlışmı biliyorum bilemiycem ama ben 1. derece yakınlarda sabıka kaydı olmamalı diye biliyorum, kardeş, anne, baba olarak. kaldıki bu kuzeni ve inşallahta benim dediğim gibidir ama dedimya emin değilim.

inşallah canım ya kız nasıl üzülüyor..
bide ben şu duruma gelebilsem güvenlik soruşturmasına kadar..
yani bencede kuzenine bakmazlar diye düşünüyorum..

bir yakinimiz askeriyeye memur oalcakti orada sabika kaydina baktilar, dayisi sabikaliydi hani cinayet gibi bir suc degilde tarikata bagliymis oradan dolayi teee 60 li yillarda hapis yatmis ama onlari baglamadi hani sonucta dayi baba degil....

günümüzde ben ne desem olmaz sorşturmaları bahane edipm eleyebiliyorlar allah yardımcısı olsun iktidar partisi yanlısı ise hiç bişey olmaz

Yasada suç kişiyi bağlar askeriye yada milli güvenlikle ilgili bir kuruma atanmadıysa sorun olmaz bence olsa da mahkemeye gitsin kimler memurluk yapıyor ayol

erkek arkadaşının tercih meselesi noldu canım başvurabildi mi

Bende memurum . Memurlukta sadece 1. dereceden yakınları incelenıyor aksi sorun teşkil etmez ;)

Yasada suç kişiyi bağlar askeriye yada milli güvenlikle ilgili bir kuruma atanmadıysa sorun olmaz bence olsa da mahkemeye gitsin kimler memurluk yapıyor ayol

erkek arkadaşının tercih meselesi noldu canım başvurabildi mi

anladım canım çok teşekürler
erkek arkadaşım tercih yaptı canım yapabiliyomuşta..
çıkmadı zaten:)

Back
X