9 ay da unutamadıysan daha da unutamazsın. Ve emin ol affettiğin için tekrar aldatıcak. Eninde sonunda. Güvenmemen normal. Bence kendini ayrılığa hazırla, ayrılığın her yönünü düşün. O iyi bir babaysa zaten çocuklarıyla ilgilenir ayrılsanız bile. Ama sen böyle gidersen psikoloji falan kalmaz. Belli ki sindiremiyorsun, kimse sindiremez zaten. E bide adam çokta ilgili değilmiş sizinle. Hani hep üzerinize titriyor, çok pişman gibi görünüyor olsa dene dicem ama öyle de değil. Hayırlısı olsun.
Bende pişman oldu bakcher sey yolunda olacakvdiye düşünüyorum ama be bi ilgi ne sevgi bana göre yok. Ona göre ilgileniyormuş seviyormuş vs. Benim zorlamalarımla seviyorum diyor. Sadece yatakta beni kullandığını düşünüyorum artık .o isterse (cok özür diliyorum)
Haklısın canım kadınlar hisseder. Eğer o his içine düştüyse doğruluk payı vardır. Çok üzüldüm Allah sabır versin. Boşansan ailen arkanda olur mu?
Uzuldum sizin adiniza. Esinizde ilgi alaka eksikligi de varsa sezgileriniz dogru soyluyordur bence. Adam salak degil ya bu aefer delilleri silecek yok edecek temkinli davranicak.. sizin sezgilere dusuyo is.
Oturup dusunun.bi,karar verin..Eger biterse kendi ayaklariniz ustunde durabilir misinz,cocuklariniz kac yasinda vs... yatakta sizi kullanmasina da izin vermeyin,siz cok mu istyosunuz dayanamiyo musunz gel diyince... hayir reddedin,suclu bi de siz oluverin canim,bunca zaman evet demissiniz de nolmus...
Seven insan aldatır mı bacım?Bende pişman oldu bakcher sey yolunda olacakvdiye düşünüyorum ama be bi ilgi ne sevgi bana göre yok. Ona göre ilgileniyormuş seviyormuş vs. Benim zorlamalarımla seviyorum diyor. Sadece yatakta beni kullandığını düşünüyorum artık .o isterse (cok özür diliyorum)
Cocuklar da daha bebekmiiis4 ve 2 yasında. Artık napsam da ortaya cıkarsam varsa boyle seyi diyorum . Bilmiyorum. Saçmalıyor muyum artık ne hale geldim ben bile bilmiyorum ama tek bir sey biliyorum bu durumu kabullenemiyorum
Kızlar 5 yıllık evliyim.mutluydum taki eşim beni aldatana kadar 9 ay önce öğrendim biriyle görüştüğünü . Tabi sonra iki cocugum için affettim Cok kötü günler geçirdim hala iyi oldugumu sanmıyorum unutmadım sürekli aklımda cıkmıyor onun her hareketi batıyor artık güvenim 0 dan bile kötü . Gece uykularım kaçıyor ... sürekli napsam
Hala görüşüyor mu
Yine kontrol ediyorum ama bu sefer delil yok .
Ya unutcam cünkü kabul ettim diyorum ama olmuyor kendimi yıpratıyorum .
Aslında boyle düElemememin sebebi veediği sözleri tutmamış olması . Cok afedersiniz beni bi kaç kere red etmesi cinsel yonden kafam kalmadı napmalıyım
Aminn inşallah2 çocuğuyla eşini böyle çaresiz bırakan adamları Allah bildiği gibi etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?