Güvensizlik beynimi yedi bitirdi.. yardımm

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara
Kızlar 5 yıllık evliyim.mutluydum taki eşim beni aldatana kadar 9 ay önce öğrendim biriyle görüştüğünü . Tabi sonra iki cocugum için affettim Cok kötü günler geçirdim hala iyi oldugumu sanmıyorum unutmadım sürekli aklımda cıkmıyor onun her hareketi batıyor artık güvenim 0 dan bile kötü . Gece uykularım kaçıyor ... sürekli napsam
Hala görüşüyor mu
Yine kontrol ediyorum ama bu sefer delil yok .
Ya unutcam cünkü kabul ettim diyorum ama olmuyor kendimi yıpratıyorum .
Aslında boyle düElemememin sebebi veediği sözleri tutmamış olması . Cok afedersiniz beni bi kaç kere red etmesi cinsel yonden kafam kalmadı napmalıyım

9 ay da unutamadıysan daha da unutamazsın. Ve emin ol affettiğin için tekrar aldatıcak. Eninde sonunda. Güvenmemen normal. Bence kendini ayrılığa hazırla, ayrılığın her yönünü düşün. O iyi bir babaysa zaten çocuklarıyla ilgilenir ayrılsanız bile. Ama sen böyle gidersen psikoloji falan kalmaz. Belli ki sindiremiyorsun, kimse sindiremez zaten. E bide adam çokta ilgili değilmiş sizinle. Hani hep üzerinize titriyor, çok pişman gibi görünüyor olsa dene dicem ama öyle de değil. Hayırlısı olsun.

9 ay da unutamadıysan daha da unutamazsın. Ve emin ol affettiğin için tekrar aldatıcak. Eninde sonunda. Güvenmemen normal. Bence kendini ayrılığa hazırla, ayrılığın her yönünü düşün. O iyi bir babaysa zaten çocuklarıyla ilgilenir ayrılsanız bile. Ama sen böyle gidersen psikoloji falan kalmaz. Belli ki sindiremiyorsun, kimse sindiremez zaten. E bide adam çokta ilgili değilmiş sizinle. Hani hep üzerinize titriyor, çok pişman gibi görünüyor olsa dene dicem ama öyle de değil. Hayırlısı olsun.

Bende pişman oldu bakcher sey yolunda olacakvdiye düşünüyorum ama be bi ilgi ne sevgi bana göre yok. Ona göre ilgileniyormuş seviyormuş vs. Benim zorlamalarımla seviyorum diyor. Sadece yatakta beni kullandığını düşünüyorum artık .o isterse (cok özür diliyorum)

Bende pişman oldu bakcher sey yolunda olacakvdiye düşünüyorum ama be bi ilgi ne sevgi bana göre yok. Ona göre ilgileniyormuş seviyormuş vs. Benim zorlamalarımla seviyorum diyor. Sadece yatakta beni kullandığını düşünüyorum artık .o isterse (cok özür diliyorum)

Haklısın canım kadınlar hisseder. Eğer o his içine düştüyse doğruluk payı vardır. Çok üzüldüm Allah sabır versin. Boşansan ailen arkanda olur mu?

Uzuldum sizin adiniza. Esinizde ilgi alaka eksikligi de varsa sezgileriniz dogru soyluyordur bence. Adam salak degil ya bu aefer delilleri silecek yok edecek temkinli davranicak.. sizin sezgilere dusuyo is.
Oturup dusunun.bi,karar verin..Eger biterse kendi ayaklariniz ustunde durabilir misinz,cocuklariniz kac yasinda vs... yatakta sizi kullanmasina da izin vermeyin,siz cok mu istyosunuz dayanamiyo musunz gel diyince... hayir reddedin,suclu bi de siz oluverin canim,bunca zaman evet demissiniz de nolmus...

Haklısın canım kadınlar hisseder. Eğer o his içine düştüyse doğruluk payı vardır. Çok üzüldüm Allah sabır versin. Boşansan ailen arkanda olur mu?

Babam yok zaten annem de oyle bi anne ki .. oraya bir günlük gittiğimde burnumdan getiriyor çalışıp bakarım cocuklarıma baska çarem yok . Düzelmiyor .beni evden yollamaya calışıyor sürekli nedeninin anladım zaten sonradan olsa . Ben yoruldum artık 1 sene olacak düElmiyorsa bu boyle gider

Uzuldum sizin adiniza. Esinizde ilgi alaka eksikligi de varsa sezgileriniz dogru soyluyordur bence. Adam salak degil ya bu aefer delilleri silecek yok edecek temkinli davranicak.. sizin sezgilere dusuyo is.
Oturup dusunun.bi,karar verin..Eger biterse kendi ayaklariniz ustunde durabilir misinz,cocuklariniz kac yasinda vs... yatakta sizi kullanmasina da izin vermeyin,siz cok mu istyosunuz dayanamiyo musunz gel diyince... hayir reddedin,suclu bi de siz oluverin canim,bunca zaman evet demissiniz de nolmus...

4 ve 2 yasında. Artık napsam da ortaya cıkarsam varsa boyle seyi diyorum . Bilmiyorum. Saçmalıyor muyum artık ne hale geldim ben bile bilmiyorum ama tek bir sey biliyorum bu durumu kabullenemiyorum

Seven insan aldatır mı bacım?
Bunları 'yerken' yani inanmak isteyip affederken ne düşünüyorsan, aynen onları düşünerek hayatına devam et.
Yoksa sonu belli...

Allah yardımcınız olsun.Hareketlerinden anlıyorsanız eşinizin yavaştan planlarınızı yapmaya başlayın ilişkisi hala devam ediyormuymuş?Yoksa etmedigi halde size öyle mi geliyor acaba.Güven probleminden dolayı yani.

İnşallah siz ve çocuklarınız çok yara almadan sıyrılırsınız bu durumdan hep dua edin.Allah a o size dogru yolu seçmenizde yardım edecektir eminim.

Senin icine o kurt girdi artik. 24 saat yaninda olup surekli birlikte olmak istese bile acaba onu dusunerekmi benimle birlikte oluyo diye dusuneceksin. Umarim duzelirsin. Umarim yapan tekrar yapar teorisi tekrar etmez.

affetme aşamanız nasıl oldu peki? adam nasıl affettirmeye çalıştı?
yani sanki anlattığınız durum pek öyle pişman olmuş deli divane olan bir adama benzemiyor?

Keşke aldatıldığınızı öğrendiğiniz ertesi gün boşanma davası açsaydınız. :KK14:

4 ve 2 yasında. Artık napsam da ortaya cıkarsam varsa boyle seyi diyorum . Bilmiyorum. Saçmalıyor muyum artık ne hale geldim ben bile bilmiyorum ama tek bir sey biliyorum bu durumu kabullenemiyorum
Cocuklar da daha bebekmiiis :KK43: Allah bildigi gibi yapsin kocanizi.. valla snirlendim. Ama dedigim gibi,hiiiic gucsuz,ona muhtac tavir takinmayin.Sizi kolay lokma sanmasin,istedigi zaman basindan atabilecegi... gerekirse bosanir herseyini alirsiniz gozdagi verin oyle ..

Güvenmeyin zaten bu şerefsiz ite. Cidden üzüldüm sizin için.

Kızlar 5 yıllık evliyim.mutluydum taki eşim beni aldatana kadar 9 ay önce öğrendim biriyle görüştüğünü . Tabi sonra iki cocugum için affettim Cok kötü günler geçirdim hala iyi oldugumu sanmıyorum unutmadım sürekli aklımda cıkmıyor onun her hareketi batıyor artık güvenim 0 dan bile kötü . Gece uykularım kaçıyor ... sürekli napsam
Hala görüşüyor mu
Yine kontrol ediyorum ama bu sefer delil yok .
Ya unutcam cünkü kabul ettim diyorum ama olmuyor kendimi yıpratıyorum .
Aslında boyle düElemememin sebebi veediği sözleri tutmamış olması . Cok afedersiniz beni bi kaç kere red etmesi cinsel yonden kafam kalmadı napmalıyım

Senin unutman zaman alirda asil kocanin davranisi onemli burda, kocan olay ortaya ciktiktan sonra ne yapti ? Adam eskisi gibi hayatina devam mi ediyor ? Beni reddetti falan diyorsun ? Kocanin bu aldatmasi sadece cinsellik mi iceriyor yoksa adam bildigin evliliginize paralel duygusal bir iliski mi yuruttu aylarca ? Once neyi unutmaya calistigini bir ogrenseydin keske. Adamin ne tur bir iliskisi oldu ne kadar surdu ortaya cikinca sana ne dedi senin tepkin ne oldu ? Barisma surecinde bunlar cok onemli. Sen adamin aldatmasini kafadan cinsellik olarak bakip gerisini arastirmadiysan adamda 2 cocuk var eli mahkum bir yere gidemez kafasindaysa , bide senle arasi soguksa ortada 1-2 gecelik aldatma degil baska kadin baska iliski vardir demektir.

Sen kendine yukjlenecegine bunlari bir acikliga kavusturki gercekleri ogren

Çok üzüldüm ..Ben de aldatıldığım için boşandım 2 çocukla ..Affedemedim Ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim .Allah yardımcın olsun.

Tek gecelik ilişki de değil, birisiyle uzun vadede görüşmüş öyle mi?
Bunu zaten unutamazsınız ki.
Çocuğunuza da iyilik yapmıyorsunuz, aklınızda olsun.

Back
X