- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.856
- 498
Herkese merhaba. Benim olmaz olasi bir eltim var malesef.zaman zaman cok büyük sıkıntı yasamakla beraber hep bana özendigini benim aldigim seyden mutlaka alma gereksinimi hissettigini iyi biliyorum (buda bana karsi kiskanclik duygusu besledigini gösteriyor sanki ) her neyse.hemen konuya gireyim.bugün k.validemle ilgili bir sıkıntı vardi.yanlis yapilan bir islemin düzeltilmesi gerekiyordu.esim il disinda oldugundan kaynimla gidip gelmem gerekiyordu gidecegm yere.eltim o kadar cok ugrasti ki benimle beraber esini göndermemek için.yani ugrasini anlatsam agziniz acikta kalir.nitekim en son karar mecburi olarak verildi ve benle kaynimin gitmesi kararlastirildi.
Tam biz giyindk cikiyoruz kaynimla.ordan eltim bende geliym ya dedi sonra esi bilmem ki felan desede tamam gel hadi dedi.ve tabi kosarak geldi eltimde..ama yol boyu benimle tek kelimede konusmadi hanımefendi.
Bu kadar ugras vermesi israrla bizi beraber göndermek istememesi en sonunda bizimle gelmesi bu bize karsi bir güvensizlik oldugunu mu gösteriyor yoksa kıskançlık mi yapti sizce ?
Napim bundan sonra nasıl davraniym şimdi ben bu insanlara.o kadar sinirliyim ki hic birsey düşünemiyorum suan
Ha bu arada bu ara benimle en ufak bir sıkıntısı felan yok.gayet iyidi bana karsi.canim cicimdi yani
Tam biz giyindk cikiyoruz kaynimla.ordan eltim bende geliym ya dedi sonra esi bilmem ki felan desede tamam gel hadi dedi.ve tabi kosarak geldi eltimde..ama yol boyu benimle tek kelimede konusmadi hanımefendi.
Bu kadar ugras vermesi israrla bizi beraber göndermek istememesi en sonunda bizimle gelmesi bu bize karsi bir güvensizlik oldugunu mu gösteriyor yoksa kıskançlık mi yapti sizce ?
Napim bundan sonra nasıl davraniym şimdi ben bu insanlara.o kadar sinirliyim ki hic birsey düşünemiyorum suan
Ha bu arada bu ara benimle en ufak bir sıkıntısı felan yok.gayet iyidi bana karsi.canim cicimdi yani