• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvensizlik mi?

beybifeys

doktorunuz sizlerle
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
232
0
46
İstanbul
nişanlıyım geçen gün nişanlımın bilgisayarında faceye gireyim dedim direkt bi kızın facesi çıktı karşıma yani kapatımamış bi face.sorum kim die bilmiyorum tanımıyorum kardeşimin bişileri olabilir dedi(kardeşi biraz çapkın) baktım arkadaşlarına abisi ekli kızda.neye benimkide kaç gündr faceye girmio sizce ne yapayım başka bi face hesabi açıp deneyeyimmi...yani daha önce böyle şeyleri hiç olmadı güvensizlikte yok ama aklımda kaldı:44::44:

bu face fazla oldu artık ya..
kullanmasanız daha güzel bi hayatınız olcak

nişanlıyım geçen gün nişanlımın bilgisayarında faceye gireyim dedim direkt bi kızın facesi çıktı karşıma yani kapatımamış bi face.sorum kim die bilmiyorum tanımıyorum kardeşimin bişileri olabilir dedi(kardeşi biraz çapkın) baktım arkadaşlarına abisi ekli kızda.neye benimkide kaç gündr faceye girmio sizce ne yapayım başka bi face hesabi açıp deneyeyimmi...yani daha önce böyle şeyleri hiç olmadı güvensizlikte yok ama aklımda kaldı:44::44:
Canım sanırım bu konunun alanı bu topik değil ama taşınana kadar inşallah içini ferahlatalım.Birincisi güvenmeyi öğrenicez.Güvensek de güvenmesek de mayasında aldatmak olan bir erkeği engelleyemiyoruz,o halde güvenmeyi tercih edip kendimizi acıtmasak ve hayatımızı zehir etmesek elbette çok daha iyi olur.Her erkekte benzer zaafiyetler mevcut,denediğin zaman sadık bir eş adayı da görebilirsin,kafasında anlamlandırmadan biraz eğlenmek için cevap veren bir erkeği de.Nişanlı biri olarak bu iki şıkkın ikisini de görme olasılığına hazır mısın?İnşallah herşey çok güzel olur,internet zamanın en büyük tehlikesi ne yazık ki,mutlu olman dileğiyle canım.En güzel nişanlılık günlerini ne olur zehir etme;sen güven,gerisini yazgının sahibi Yüce Mevla'ya bırak.

Son düzenleme:
Benim bile facem yok:D
bu sevgilisi olan nişanlı evli barklı adamlara noluyor
alın şunların elinden faceyi amacına yönelik kullanmaz onlar kandırmayın kendizi:)

Back
X